Söndag


Ännu en händelselös dag! Regn och deppväder. Låser in mig, stänger alla fönster, drar för gardinerna och kikar fram bakom dom om nån ringer på dörren. Inte en människa är ute en sån här dag, inklusive jag. Tv:n är just nu min bästa kompis, men även den sviker, bara jävla skitprogram.

Skulle vilja göra nåt, nåt galet, nåt som hör till sommarlovet. Nåt helt galet jaa, men de går inte. Inte en sån här dag.........








Snälla spola fram mitt liv tills det händer nåt som är värt att berätta. Om inte, spola då tillbaka de.









Jag är kär


Jag är sååå kär i mina nya fina skor från lindex jag inhandlade idag. Helt perfekta, har alltid haft dom lite i bakhuvudet för skor jag önskar skulle finnas. Nu står de väldigt noggrant placerade i mitt rum.



Ikväll kommer, vad jag just nu bara vet Kristy hit. Kristy och jag vi är goda vänner fast en väldigt olika lika?

Sitter också just nu och lyssnar på Crash test dummies, kliar mig på hakan och undrar om jag ska skrapa ihop lite junk i plånboken och köpa mig deras skiva så jag kan spela den i bilen. Alla mina andra 329784 skivor är sönderspelade och kan nu rabbla låtarna i sömnen. Så får det bli ja, cdon.com next........



Hörs!






Lite sommar


Har inte hunnit blogga! Ska bara ladda in lite bilder som tagits de senaste dagarna.


Grilla hos kristy

















Chill hos Granis














Åkte till stan idag och va med när Frida tog hål i näsan











så dum av dig!



-Jag blir som blind, jag blir som stum, jag borde nog lugna mig, dom kommer döma mig. Du lär väl lämna snart och här står jag kvar, för jag blir så dum av dig.

Håll i mig och släpp aldrig taget. Faller jag nu går jag sönder, dom kommer peka för alla har hört det-

















Ännu en måndag


Sista veckan! Underbart, sen ska jag banne mig ha lov.

Har inte kunnat skriva, eller jag har inte haft lust att skriva på ett lååångt tag. Har haft fullt upp. Mitt liv känns just nu lite som en bergochdalbana. Både bra och dåligt. För det mesta bra såklart.

Första dagen för Kristy på jobbet idag, kan ju säga att de är såå mycket roligare med trevligt sällskap. Sitter fortfarande och skrattar åt den lilla händelsen att Kristy åkte i släpkärran bakom gräsklipparen. Jag bromsar lite hårt och kärran hoppar ur sin spärr och välter bakåt med Kristy i. Jag dog! Lockar då till oss Svante och takkillarna som undrar varför vi står och gråter/skrattar. Sååå kul!

Annars, har det varit varmt och slitit.


dagens låt.




Och fråga efter hennes namn
tror jag inte att jag ska.
Jag är lite rädd
att hon ska heta nå't som inte låter bra.








Bara måndag


Bara fucking måndag idag! Den här veckan kommer gå seeegt känner jag redan nu.













Country 2010!


Sitter just nu och kollar på tv, kliar sönder benen efter alla myggbett, och värmer billys i mikron. Ibland är livet härligt!

Efter en lång och kul helg känner jag mig nu galet trött och har redan sovit bort flera timmar av dagen, men känner fortfarande att en hel del saknas...Ska slänga in en hel del bilder nu, se och lär!


















































En solig fredag betyder en sak....


Idag är dagen D! Dagen vi väntat på sen dagen efter förra året! Fucking jävla countryfestivalen here we come! Kommer hitta mig själv antingen på dansgolvet, karuseller, eller på marken ikväll. Och det gillas. Nu ska jag göra mig otroligt vacker, vilket menas med att duscha bort värmen som nästan får mig att tro att jag är en gammal gammal kärring.

Ni får ha det så bra ikväll, jag vet att jag kommer ha det!







Hörs på söndag jao! Om jag lever....






Får inte tummen ur!


Jag måste banne mig skärpa mig och försöka få saker gjorda, som måste göras! Som packa tills imorn, känns som jag alltid måste dra ut på det så jag är tvungen att panikpacka, då blir det i allafall gjort.

I got a feeling- att imorn kommer bli wounderbart! Fin fint väder också, om det inte e så att gud ser mig skriva det här och gör som vanligt, sviker....trycker in lite moln, och regn, och snö säkert! Så jag ber till dig gud, Ge oss fucking fint väder!?


Bilder från förra årets countryfestival!






Den GULA SKUMMGUMMIHATTEN- den får mig vilja ta livet av mig.








RSS 2.0