Vart ska man börja....


Nu ska jag skriva ett låångt inlägg, o för att ni inte ska slösa massa tid på att läsa nåt som egentligen bara har o göra med mig nu, så varnar jag er...Men nu ska jag skriva de, och om några månader när mitt liv är som bäst ska jag läsa det här o skratta mig lycklig att allt löste sig....

Kom precis hem från Johannas o Ninas stall, har åter igen släppt Flora i en hage där nere, halmat en box och flyttat hennes saker, jag o Frida springer upp och ner mellan vårat o deras stall, släpper ut Flora, går upp med henne till oss, rider, går ner med henne, går hem, går ner o tar in henne, går hem, kommer ner lite senare o kollar till henne......O jaa, de skulle lösa sig igår, vi skulle ju får hem en häst på lån, men nej, den var haltare än vad Kracke var när Frida o Pappa väl skulle hämta honom, och den var inte så frisk att den skulle klara leva vidare. Men jag antar att de är de vanliga flytet vi har, o jag börjar just nu tro att gud testar oss och ser hur mycke vi klarar av innan vi bryter ihop totalt...han vill att vi ska svälja all sorg, o bara gilla läget, se vår häst vara lika splittrad som oss, och tära på de lilla vi har kvar så mycke som de bara går.

Frida och Jag gör allt för att Flora ska må bra just nu asså, och snälla kan inte vi också få må bra? Måste man somna med en klump i magen för att man är rädd att de inte ska lösa sig, eller att man ska hitta Flora skadad i hagen.....Just nu lackar jag till och med på den där perfekta människan på bussen som alltid har nyfönat hår, fina naglar o dyra kläder, HAR DU INTE VIKTIGARE SAKER FÖR DIG!?




aaaaaaaaah, jag har till och med så mycke saker i mitt huve på dagarna att jag glömt bort att jag fyller 18 på fredag!


Neä, jag pallar inte skriva mer, jag har egentligen inte tid!




När livet vänder ska jag ännu be...



Ps. Torpa hotell är en underbar praktikplats, jag vill stanna där för alltid!



Ont i hjärtat


Har precis varit nere i Nina o Johannas stall och nattat Flora som sover där över natten...o att ge henne kvällsmat och krama om henne och lämna henne där gör ont i mitt hjärta, även om hon bara ska sova där inatt så kan jag inte sluta oroa mig om jag stängde boxdörren ordentligt, om hon kommer springa ihjäl sig i hagen imorn eller om hon bara kommer sakna sin matte...

Men så blir de nu i allafall. Flyttade ner henne dit då Anki var tvungen att ta ner sin häst dit igen, självklart fick jag de av min snälla kusinfamilj som alltid ställer upp! Och de blev hur bra som helst. Tyvär fick man andra äckliga stallkärringar på halsen, quazzi 2 som äter upp en me blicken och psykologjuckaren......fy fan...men imorn så hämtar vi vår lilla foderhäst, Petter. Åh de ska bli lite intressant asså, hoppas nu att de blir bra!

Annars har väl helgen rullat på, efter allt jobbigt som hänt, så känns de bra att den dagen är över och man behöver inte oroa sig mer....O tack till varenda människa som ställt upp, Anki, Nina, Johanna, Tomas, pappa, foderhästtjejen, veterinären o alla underbara kompisar som stöttat! Utan er hade allt gått åt helvete.




Åh vilken fin totto jag har!




Lite vår



Titta vad jag hitta igår......
Vårtecken?!






 


Crack Star 1991-2010


Hoppas du mår bra nu gubben, du har inte ont i allafall. Vi saknar dig och Flora är orolig, ingen kan ersätta din plats hos oss eller hos henne. Men vi ska försöka leva vidare nu och minnas dig som den underbara häst du var!









3 veckor senare.....


Sitter man här, känner mig ganska splittrad just nu, jag vet inte hur jag mår, tror inte jag vågar känna efter.

Imorgon kl 13.00, då tar allt slut, då får Kracke träffa Mulle, Felix och Ninen som redan här i himlen. Det känns så overkligt att jag kommer vakna först imorgon och förmodligen inse att idag tar det slut.

Efter tre veckor av mediciner, vetrinärbesök, oro och allt annat som följer med när man har en sjuk häst som man tillslut inser att, de går inte att göra mer, vi har gjort precis allt som går. Jag har gått runt hela dagen med något litet i magen som äter upp en inifrån och man känner sig så tom när man vet att ett beslutet sedan är taget. När jag väl fick reda på det så kände jag mig lättad, lättad för Krackes skull, man vet ju att han kommer ha de så mycke bättre sen. Och jag har lyckats mig hålla lugn hela dagen, varit lugn och bara svalt allt som hänt, men de gör så ont i mig att se min egen storesyster som alltid klarar allt, gråter och är alldeles förvirrad. 

Sen står man framför grannen och undrar om de kan flytta upp sin häst över helgen, då vi samtidigt letar en häst som lånas ut på foder. Och från att stå lugn och sansad fråga om de går bra, till att man bryter ihop totalt och allt bara kommer över en att de faktiskt händer. Kracke kommer inte finnas mer, de liv vi haft kommer försvinna och jag vet inte om jag gråter för att allt som hänt eller för framtiden jag såg framför mig.

Planen nu är ju att vi ska ha en häst på foder, de ska alltså inte sälja den till oss, för om ett år kommer vi sälja Flora, de svider så jäkla mycket i mitt hjärta när jag tänker på de, men om ett år kommer jag ta studenten, börja jobba, ha ett helt annat liv än vad jag har nu........och Flora kräver sin ryttare om hon ska må bra. Och jag vill att hon ska må bra, mår hon inte bra, så mår jag inte bra. Men det är något som jag nu kommer lägga åt sidan så länge,det blir alldeles för mycket att tänka på nu, men den dagen hon ska försvinna från mig kommer jag vara otröstlig, precis som jag varit i några veckor nu. Men livet är inte lätt ibland......

Nu bör jag sova, koppla bort allt ett tag, för imorgon kommer de bli en jobbig dag, o jag önskar att natten aldrig kommer ta slut........



Jag är så jäkla tacksam att jag fått ha en sådan underbar häst i mitt liv. Och jag kommer aldrig någonsin lämna hästlivet bakom mig, vad som än händer! Ingen kan ta de ifrån mig.










Gammal människa i en ung kropp.


Nu har jag bytt om till träningskläder. Johanna o jag ska på gamlinggympa, friskis o svettis! Ska bli intressant, jag menar bara för att de har ett äckligt namn kan de ju fortfarande vara kul? Ska bli skönt att få röra på fettet!




Idag har de varit en lugn dag på praktiken, städat rum, fixat frukost, diskat, tagit in en leverans. Slutade vid halv två, då tog jag mig en sväng i södertälje för att köpa en svart skjol till begravningsserveringen på fredag. Men börjar stortrivas på den lilla herrgården, o de e ju tur de.


Annars vill jag bara säga GRATTIS till Carro som tog körkort idag, du e så jävla duktig! ;) <3





Hare gött!


Första dan då...


Den gick bra! Kommer spendera mina dagar i vad som de känns som, ett gammalt rikt pars herrgård! E mattor, gardiner, fotöljer, blommor o tavlor i varje hörn. Jättefint! Men de e ju ett litet pensionat då, o ganska lungt. Idag har jag bara städat rum, sen fick jag gå hem. Kanske mer att göra imorn? Men personalen verkar trevlig, tyvär fick man ju två andra efterblivna praktikaner på halsen, den lilla tur man har. Men men.

Fick i allafall erbjudande att servera på bröllop de har på helger o så sen, de vill jag ju jättegärna! Hoppas de verkligen blir nåt nu. De verkade glada över att jag serverat förut i allafall!

Annars har de gått bra. Resan dit gick bra, jag hittade...va bara att följa en våldtäktsväg när jag hoppat av buss 788. Sen va jag där!


Nu ska jag fortsättta kolla på dating in the dark, hare!





Gör mig redo


Går runt här hemma o laddar in för praktiken på hotell Torpa imorn. Hoppas hoppas hoppas de blir bra! Men de känns som de, vekar vara ett ganska avslappat ställe. Är då lite nojig över hur jag ska ta mig dit, har aldrig varit där o de ligger lite utanför, men de ska nog gå?

Men idag var de i allafall görasigredoförpraktikdag i skolan o så fikade vi efter. Mer har inte hänt, varit i stallet, gått en sväng o så.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen.

Ha de så bra!






Lite måndag



Lite koll på datan o en glass senare, ska jag ut o gå en sväng innan solem försvinner helt!


Ska skriva lite ikväll! tror jag










Time for sleep....


-Tell your brother to be good
Tell your sister not to go
Tell your mother not to wait
Tell your father I was good-






As you lay to die beside me, baby
I'm the one in the shootin' game
Would you wait for me,
the other one,
would you wait for me?





Södertälje


Hejö! Idag har vi varit en sväng i södertälje, jag övningskörde dit o de va såå kul! Men köpte i allafall ett par dieseljeans på rea inne på carlings, där världens mest snygga rockabilly kille jobbade! Så köpte jag en tröja o ett linne på Jc. Skönt att få lämna byn ett tag o inhandla lite nya saker.

Idag släppte vi ut kracke i sjukhage, de gick bra, han slog inte ihjäl sig, då han brukar kunna klanta till de mesta. Men de gick bara bra, lite friskhetstecken gav han oss!

Ikväll blir de ner till fam olsson o fira johanna.





Ingen käkar saltsten godare än kralle!






Grattis till....


Kussen Johanna som fyller 19 år idag!<3 
Kommer ner o firar ikväll! ;)










Innan denna dagen är över!


Oj nu måste jag skynda mig för att hinna skriva detta innan denna speciella dagen är över!

GRATTIS TILL CARRO IDAG! 18 JÄVLA ÅR! MEN SNART E JAG IKAPP LILLA DU ;) Å DÅ JÄVLAR SKA VI ÄGA ALLA STÄLLEN! PUSS PÅ DIG DIN LILLA GAMMLING! <3










Dags att...


SOVA! Min lilla skönhetssömn, inte för att de funkar särskilt bra, men vad funkar nu förtiden liksom?

Har slagit ihjäl en dag till då. Samma skit, annan dag. Men dagarna går fan underbart fort o imorn fyller carro år! Om två veckor fyller Jag år! Och om bara några veckor ligger vi nere på blårbärsudden me vinterjackorna o grillar frusna hotdogs!






hahahah, underbart tokiga ideér vi har!



Neä men godnatt! Sov så gott!






Howdie!


Carro, min lilla banjokompis! LYSSNA NOGA HÄR!










Underbart va?!




Flashback!



HA HA HA!

DÖDA MIG NU!












Jaa, vad säger man! Jag undrar mest varför i helvete ni inte spöa skiten ur mig o undra, hur fan ser du ut egentligen! Men som sagt, gamla goa tiden, eller?


HEJ PÅ ER!





UNDERBART!



Helt underbart, snön smälter bort! O de går snabbt! Satt o sola i busskuren idag efter skolan och kände för första gången i år att det va sjukt skönt att bara sitta ute. ÄNTLIGEN, inte en dag försent!

Man märker på vart enda människa nu att det är vår, eller så kanske jag bara inbillar mig, men alla blir så mycket gladare, kan märka de på mig själv i allafall. Jätteskönt att gå upp på morgonen och det är ljust ute. MEN att kolla sig i spegeln i ljus är fan inte kul! Allt som har gömts i mörkret under 4 månder kommer nu fram, man e bara blek o aa, behöver inte ens nämna allt.

Men nu vi gå ut och kolla på växthuset. Grannen ringde nyss o jag som trodde det var mamma eller pappa som ringde så svarade jag bara med..

-yep!

-ah Hej? det är Richard.


hahahhaha, eeeeeeh, Heeeej!
Fy fan asså, alltid jag som tabbar mig, men han sa i allafall att vårat växthus hade gått sönder då snön som låg på taket blivit för tungt....



Så skriver lite senare, HEJDÅ!



HÅ HEJ!



AAAh de här e humor asså! Frida och jag har satt den på hjärnan o är de enda vi gått runt o sagt nu!



-Hå hej me farbror Frej

-HÅ HEJ ME FARBROR FREJ!

Underbart när han kommer ingalopperande! haha





Alice i Underlandet


Den va nice! Riktigt skumma grejor dom lyckas komma på i allafall! Larver som röker vattenpipa, Grisar som fotpall, o kort som är vakter! haha de bra skit de! Men jag kunde inte låta bli att titta bort o tänka på er tjejer när en råtta stack en nål i ögat på en varelse! ryser av tanken.....



O Johnny Depp är så bra så bra!



Godnatt!


Slutt


Idag tar lovet slut...sorgligt! Nu ska vi gå i skolan en vecka, sedan två vecko praktik o sen så e de fan lov igen! JAG GILLART!

O idag har vi suttit ute och fikat, premiärfikat utomhus! Riktigt skönt o tror ändå att solen tar lite, vi får hoppas, för blekare eller fulare går de ju inte att bli nu, o de här som skulle bli en snyggvinter!

Har inte skrivit på ett tag så jag sätter in de bilder jag tagit under lovet.


Solat utanför stallet


Kracke på bättringsväg!


Gått me Flora varv efter varv tills de inte finns fler vägar!


Bak hos Backlund <3




Floran!


Ingen kommentar!



Jag har inte gjort så mycket de här lovet asså! Kracke blev dålig på fredagen innan lovet, så dagarna har gått åt vetrinärbesök, rasta flora hela tiden så hon inte får ont i benen när hon står inne, o hållt koll på Kracke.

Men ikväll blir de bio med Frida och Christoffer, eftersom de inte blev nån igår. Så idag ska vi se Alice i Underlandet.




Hejdå!




Hjälm är bra


Sitter nu o äter frulle o har precis varit ute på morgonrundan me flora. Jag kan bara säga att de är mycket bra att ha hjälm på sig. Tog en tur barbacka o satt i godan ro o njöt av de fina vädret, när flora blir rädd o snurrar runt åt höger o jag glider av åt vänster. Ner på marken o SMACK slår i bakhuvudet på vägen. Me tyglarna i handen ställer jag mig upp och flora är väl lika chokad som jag, då jag ramlar av väldigt sällan. Försöker ruska bort stjärnorna ur huvudet o traskar hem igen. Kan tänka att allt hände under loppet av 3 sekunder. Men de var tur att jag hade hjälm, låter ju inte så hemskt, men de blir mer kraft än vad man tror när man väl träffar marken.







Helt underbart väder idag i allafall! Får lite vårkänslor även om kylan fortfarande finns kvar.




<3







Bröllopsfotografen


Har precis kollat på Bröllopsfotografen, o jag kan inget annat än att bli kär i "Robin" när han spelar i den här filmen, eller "pölsa" som han heter i Smala Sussie. Härligaste dialekten i Sverige asså! Värmländska. WONDERFUL!
Annars tycker jag att filmen är lite skum.....men helt okej då man hör värmländskan.










HAJHAJ!



Cupcakes


Idag var vi hos Backlund o bakade cupcakes, skeeetmusiga! o fina såklart! Nu vill ju inte min mobil lägga in bilderna utan bara strular o så jag snart sliter av mig håret. Men de va skittrrrrevligt att träffa tjejerna!

Föresten så har jag färgat hår, vilket jag sa att jag inte skulle, men jag behövde de, tro mig! Fick syn på mig själv i spegeln här om dagen o fick bara et ryck att nått måste göras NU!

O resultatet, lite mörkare än va jag vill, SÅKLART! Men de får duga för stunden, som tur e så är de en toning.






JAHOPP!





Lämnar byn!


Idag ska jag träffa Sara B, Sandra o Christa! De ska bli härligt att få lämna byn o umgås lite, har ju inte träffat enda människa på de här senaste dagarna, förutom familjen då da. 







Hare så bra idag!



Wolf Creek

Har precis kollat klart på Wolf Creek, jag ska aldrig åka till Austrailen.










HÖRS!





Lov!



Nu e de sportlov, så nu tar vi o vänder på dygnet!






O jag tänker vara uppe o fira lovet nu, för de har jag inte hunnit än..




RSS 2.0