Tvivel





Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå.......

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans

Det känns tomt - eller hur?










Bästa


Här är den där coola braten som var med igår! Messiah Hallberg. Så jävla bra han är!!


Härligt dryg! haha





Lördag


Var och såg Raw comedy igår, komiker som Mårten Andersson, nån snygg brat jag inte sett förr, Henrik Schyffert, nån rastafari-snubbe, och den hemliga gästen Björn gustavsson! Och om ett skratt förlänger livet är jag nu odödlig. Galet kul asså!




HAH CLASSIC!















Raw


Ska snart cykla till bussen och möta Frida och Christoffer i stan för lite stadsliv, sedan kommer mamma, pappa och mormor så ska vi gå och kolla på Raw comedy club som pappa fick i födelsedagspresent av familjen.




Ha det så bra!






Bara för att


haha, skojigt! Igår innan ferren, Sarah och Robban taggar!








You know what we say....

....party everyday!!
































Jag mår bra!



PUSS!






Roliga saker


Igår, var och kollade på millas slagverksshow! HON ÄGER!











Idag, Skyview med skönaste turismklassen!








Nu, Feeeeest! Inväntar snyggaste brudarna!










Skyview!


Taggad!









Flyt


Det går framåt med pluggandet! Bara ett prov kvar imorn, sen är allt klart! Skönt, skönt som fan. Ska även ringa körskolan imorn, nu när jag gjort klart mina distanstest kan min lärare boka uppkörning! De känns micket micket bra.

Nu ska jag ta en paus, de har jag gjort mig förtjänad!





Inte långt kvar nu!!







Nellie


Nellie ääääälskar att åka golfbil! På riktigt asså.













Tisdag


Sitter här och lyssnar på nåt deprimerande radioprogram och inser nu hur sorgliga människor är...hur kan man vara insatt i något så värdelöst? Har ni energi över till mig tro?
Jag sitter även och trycker i mig kakor som mamma har bakat, och försöker putta ner Pusen från bordet, men som alltid tar sig upp på ett eller annat sätt igen.

Ällmänt är jag bara trött, trött på vädret, trött på skolan, trött på att göra samma sak varje dag. Jag.behöver.lov!
Goda nyheter från körskolan i allafall, och de piggar upp mig!

Nu ska jag plugga hotell och skriva faktatexten till naturredovisningen imorn. Tänk va jag kommer pusta ut på torsdag att allt är gjort. På fredag åker vi till Globen och åker Skywiew!



Hare!





Tisdag








Jag längtar tills jag får gå och lägga mig ikväll.....











Sommar


Finaste hästarna har fått äta sig feta!









Underbart. Åt helvete me dom där vidriga myggen bara!









Väntar


Känner mig lite, konstig....eller nere kanske. Alltid nån särskilt stämning på söndagar som får mig att vilja stänga in mig på mitt rum hela kvällen och inte prata med en enda människa. Går runt här hemma, har massor av saker jag skulle kunna göra, men jag får inte nåt av de gjort. Skulle behöva läsa i körkortsboken, ladda ner musik till mobilen, umgås med mamma och pappa och massor av annat. Men ändå sitter jag här och typ väntar på att nåt ska hända. Deprimerande asså! Känner mig lite som en emo (eller säger man ett emo??)

Idag har det i allafall regnat hela dagen lång, kankse behövdes, har varit ganska kvavt ute några dagar nu, ska bli fint imorn då, och de gillar vi!
Mamma och jag övningskörde till Södertälje för att gå inne på jysk och plantagen och sånt, de gick bra att köra. Ska till körskolan på tisdag.

Har inte så mycket mer att säga. Ska fortsätta göra det jag är bäst på, ingenting!



PUSS!













Ragged wood


En annorlunda cover på en härlig låt!










Regnig söndag idag föresten!




Fredag


Grillferre hos kussen Putte! Underbart väder, underbara människor! Då kan de ju inte bli annat än lyckat.



































Idag har jag ridit lektion, jag är helt sluuuut! De va länge sen jag red ett hårt pass så jag är lite otränad känner jag. Men så kul att vara tillbaka!

Ikväll blir det grillfest hos Sussie! Jag är taggad! Sarah, jag and all the cool ladies!




PUSS!






Måste vara ett skämt?


Jag steker och steker! Går ju inte att göra annat i denna värme! Och jag gillart! Sen är frågan om nån är emot mig? typ...gud..?
Varje jäkla gång jag är ensam hemma, i min egen lilla värld, typ nu....ligger i solstolen och solar i bikini. Vem kommer? Joo, slangbilen.......äh hej?! Och ligger jag inte lättklädd i solstolen knackar gubbar som ska upp i vår skog på dörren och jag öppnar i pyjamas, annars ska de väl också ringa på dörren när man står i duschen, plingar och plingar, så man är helt enkelt tvungen att öppna i endast handduk och självklart är det en av grannarna........sluta terra!       
Det är så galet typiskt att jag snart börjar tro att jag filmas för dolda kameran när det händer. 


Idag har vi annars paddlat.....kanot? kan de vara de......jaja. De var jättemysigt och jättetungt, eller jag kommer nog ha lite träningsvärk i armarna sen i allafall. Åkte hem efter det.

Imorgon är de grillferre hos kusinen Patrik. Taggad till tusen! Och sedan på lördag är de grillferre hos Sussie!



Nu ska jag ut till stallet jao!





Summer!






The world is alive now, in and outside our home
You run through the forest, settle before the sun
Darling, I can barely remember you beside me
You should come back home, back on your own now












Stekhet!

Kan ju säga att det skönaste jag varit med på länge var nu när jag fick byta om! Har varit så sjukt obekvämt klädd idag att jag nästan ville hoppa in i Björnhagen på Skansen.

Har i allafall varit där med Turismklassen idag, o käkat lurre med hela klassen, och besökt hotell. Sen så har vi sprungit lite i stan och åkt bil! Och jag är trötter! Jag vet inte varför med måste nog vara efter allt gående och värmen....värmen är underbar jag tänker inte klaga! Men den tar livet av mig! Är alltid lite förvirrad så här i början av sommaren, hur klär man säg? Tror jag har glömt bort.


 
 
 
 
 
 



Nu ska jag skriva svenska-arbete!






Varför inte?!


Tänkte att jag sätter mig vid köksbordet, måla naglarna och vara ifred då mamma och pappa jämt sitter i vardagsrummet på kvällen. Meeen bara för att så ska väl de vara samling i köket då?
Sen när stog alla vid diskbänken mitt på kvällen? jo...sen jag stod mig här....
Sen när ska alla kolla datan, jo....sen jag satte mig här...
Och sen när började vi äta så här sent? Jo sen jag tog mig en macka för att jag var hungrig......
Och så blir man ju såååå törstig när jag är i närheten, och tar stora stora klunkar vatten i örat på mig. Vill trycka ett finger genom ögat! Ibland så, ibland så kan lilla minsta sak göra att jag exploderar inombords, meeeeen, de är normalt va??


Neä, nu ska jag sova, upp väldigt väldigt tidigt imorn!





Skönt


Satt här i min ensamhet lite tidigare och kollade x antal gånger på facebook och ringde Sarah för att prata lite. Sitter sedan 3 minuter senare på moppen påväg hem till henne då hon, Milla och Christa skulle prommenera, lika bra att hänga me asså, så jag får nån motion i allafall! Även om det inte var anledningen, tar varje chans till att få umgås såklart! Skönt som bara den var det. Spontana grejor är de bästa.







Paus i Spångbro!


Nu ska jag dricka Oboy!





...10987654321.........






Men börja grina då.











Hot!


Hot hoti hot hot!!

Nu är de sommar! Stört skönt väder jao! Jag e galet hungrig och jag vill ut och sola fast jag känner att min hud inte pallar mer......

O jag pallar inte skriva!





18 Maj


Hemma idag igen ja, känner mig fortfarande lite hängig och hostar som en gammal kärring. Lika bra så är jag pigg när vi åker till skansen med turistgruppen imorn!

Ska alldeles strax klä på mig och åka ner och göra lite ärenden i Nynäs, sedan åka till kyrkogården för möte med Termo om info om lön, tider och allt det där. Han ringde föresten i förrgår och fråga om jag ville jobba 5 veckor istället, o de vill jag ju!

Neä, men ha det så jättebra sålänge!





Hudcancer


OH MAY vad jag har bränt mig idag! Skulle bara försöka få lite färg o så KABLAM! Hudcancer nästa. Har även lyckats få de till att se ut om jag har en röd tröja på mig då halsen inte fått nån sol på sig, på nåt jävla vis?! Inte bra Emma, inte bra......eller? Joooooooo, skulle steka lite om de inte var så att solen gått ner bakom träden.....


Har även läst ut en bok idag, en bok jag nu läst två gånger! Men den e ju så bra! Brukar inte vara en som läser.....böcker. Men denna kan man mala sig igenom utan problem. Tror då, eller det är då Christas bok som hon straaax ska få tllbaka, heh! Innan jag dör heter den i allafall.


Neä, men hare!






Tog ett tag innan jag kom på vad för bild jag skulle sätta in, men den här passar alltid när jag inte har nån annan!





Sjuk


Hemma sjuk idag, men de gör mig faktiskt inget, ägnar dagen att försöka bränna mig istället!






Avatar


Nu ska jag kolla på Avatar jao!





 


Underbart!


Har bakat då Christoffers föräldrar kommer på besök, o så har jag kollat på alla bilder från igår! Sjukt kul!

Gårdagen då..........Vi tog oss till Södertälje, de tog då minst en timme då bussen var sen 40 minuter pågrund av bilolycka i Ösmo! Missade då tåget och gick och satte oss på donken och vänta in tiden, sedan tog vi ett tåg som gick tio i tio från Södertälje till Gnesta, och var väl där vi halv elva. Så de tog oss 4 timmar att ta oss till Gnesta! Väl framme,  Dansa som dårar i två timmar, åkte sedan hemåt då sista tåget gick, skulle ta oss till Tullinge och sova hos Krisys syrra, men hon var snäll och körde oss hem istället. Vi hade de såå kul i allafall, o vet inte om de var festen som var roligast eller om det var dit-och hemvägen?!

Nu, bilder!
De roliga är att man ser hur vi sakta men säkert blir liite fullare för varje bild!
































Kristy har meeeer bilder som jag ska sätta in också! NIIIIIICE!





Heeeeemma!


Im home fan! Kristys snälla syster körde hem oss, och nu ska jag snart däcka i min säng!! Underbart rolig kväll har de varit, kristy och jag äger! och bilder kommer imorn jao!!

NU SKA JAG SOOOOOVA!


Fortfarande full?? jaaaaaa! och 106, de e jag de!





Vaaaaarmt!


OJ OJ OJ! va skönt det är ute! Har suttit ute och druckit kopp efter kopp efter kopp med te för att få min hals bättre. Vart då sjukt lättad när jag vakande imorse och de mesta hade släppt, nu känner jag mig bara lite tung i huvudet, med det måste vara värmen!

Ska snart klä på mig o möta mamma i tumba för att handla lite. Sen ska jag hem o göra mig i ordning för sedan bege mig med bästa Kristy till Gnesta för feeest!


Ni får ha de så bra så länge!





Halsont!


En kopp varmt vatten med honung och en vitlöksklyfta senare, sitter jag här o kollar på nån nördig serie på tv...precis hemkommen från Milla! Har kollat på en läskig skräckfilm, lyssnat på gammal musik och kollat i skolkataloger, har dock varit lite i min egen värld då jag har så sjuuuukt ont i halsen att jag inte kan prata utan att vilja slita ut strupen på mig själv!

Innan var vi också på blåbärsudden och åt lite picknick, o innan de satt Sarah, Kristy, Fia och jag o sola på min trapp hela långa dagen! Skönt som bara den!

Och igårkväll var de lite chillkväll här med härliga människor! Spela lite "jag har aldrig" och andra spel.....Trrrrevlig "helg" i allafall!

 
  



Och så idag.....

 
 
 
 



Neä, nu måste jag fan sova om jag ska orka imorn! Party party!



GODNATT!!



Home sweet home!


Hola!

Har precis käkat sushi till frukost med Frida, eller lunch kanske man ska säga då jag vaknade kl 2! Gaaanska skönt. Igår var planen att vi inte skulle sova hemma, utan åka till VH och sova, meeen ångra oss i sista sekunden när vi satt på bussen och bytte buss och åkte till tumba och delade på en taxi därifrån. Underbart skönt att vakna i sin egen säng! Kom hem kl 5 på morgonen(sjukt ljust och skönt det är ute nu på nätterna/morgonen) Men så var jag utelåst! Sprang runt huset o leta efter öppna fönster att klättra in i, men sluta med att jag fick väcka hela huset och plinga på dörren. På skivan va det i allafall kul, massa dans o så, det stängde kl 3, då gick vi till donken och köpte med oss lite mat och satte oss på en bussplats och tröck i oss det, aldrig varit så gott! 

Såååå, nu ska jag höra lite med mina tjejer om det ska hittas på nåt ikväll! Fan vad jag längtar tills de alla fyllt 18! Snart så..........






 

 

 

 


Studentskiva


Stressat ihjäl mig nu! Men ska tagga till lite till i min ensamhet, sedan åka snaart mot tåget o möta upp Sara och Co! Sedan till Mango bar för studentskiva jaaaao!

Hare bra!!







Omöjligt.....


On the way to your brother's house in the valley, dear......
Bara EN mening av en låt som jag sjunger om och om igen! Bara just den delen, blir galen på mig själv men kan fan inte sluta! Tror jag vaknar med den i huvudet till och med....slutar alltid med att pappa kollar på mig som att jag inte tillhörde familjen och ber mig, inte en gång till! Så går det tio minuter så är jag igång igen! jaja.....

Ska snart sova, ska bara kolla en gång till på facebook eller kanske två eller tre...Självdiciplin? neä. Imorgon är det studentskiva i allafall, vart väl lite snabbt påtänkt då jag inte hade nån lust, men nu är jag taggad asså!

Men godnatt på er!












Ingen vanlig dag!


Idag är det Christas dag! 18 jäkla år, underbart asså GRATTIS PÅ DIG BABY! Nu väntar vi bara på småpluttarna som fortfarande är 17!


Detta sattes upp på Christas skåp idag!


Annnars har jag suttit ute i solen och läst i körkortboken lite grann och funderat vad jag ska sätta på mig på Johannas studentskiva imorn? Nåt på P?? Påklädd jaa.....


Ha de så bra!






Måndagkväller


Inne från stallet nu...ska hoppa i duschen o sen kolla på sex and the city, igen!

Imorgon är det tisdag och då är det ingen vanlig dag för det är Christas födelsedag hurra hurra hurra!

Sen är det onsdag, utbildningskontroll på körskolan, sen är det leedigt! WONDERFUL!

Känner mig glad och pigg just nu, vet inte av vilken anledning men får passa på att njuta då lyckan säkert kommer försvinna samtidigt som klockan ringer imorgon......

Neä, duschen kallar fan!

BYEBYE!


Förra sommaren!






<3


I want to live,
I want to give
I've been a miner
for a heart of gold.
It's these expressions
I never give
That keep me searching
for a heart of gold








Nionde Maj Tvåtusentio


Söndagsmyst med hästarna och familjen idag, tar ut de sista av helgen som snart är slut och skolan börjar igen...underbart att vi bara går måndag, tisdag och onsdag!









Jeg kan icke sove!


Kom just hem från en härlig kväll med dom bästa! Firat Christa, o ätit MASSOR, Tack Christa! Tog en sväng på kyrkogården, en tripp till tumba, och gaaasa hem och plocka upp grabbarna vid bussen! O nu sitter jag här o ska trycka in lite bilder, nååågra bilder, av alla de knasiga vi har tagit!





























Ett ord, FUNKY!


Gonatt!




Lördagsaktivitet!


Heeem till Christa! klapp klapp, klapp klapp, klapp!


Snygging!




See you later!

 

 

 


Lördag-morgon?


Har precis vinkat av Sarah och Kristy vid bussen. Tog mulen upp och hem igen, lite läskigt att åka hem genom skogen själv, försökte på alla sätt och vis göra så det gick liiite snabbare, men någon kunde lika gärna sprungit ikapp mig, och mördat mig......men, nu är jag hemma i allafall!

Mysig kväll va de i allafall, som alltid, de enda vi behöver är ett ställe att vara på, sen vet man att det alltid blir kul att träffas! Nu ska jag slänga in lite bilder, sen ska jag sova, och ta igen all sömn man inte får i veckorna!

 
 
 





Tack och hej! GONATT! <3




Freeedag


Efter en lång jäkla vecka full med prov o skit, eller? De känns i allafall som de har varit en jobbig vecka asså!

Smet sista lektionen från samhällen så de hela vart en hel flyktingsgrej. Smyger sakta ut från bibblan o stoppas av läraren som säger att det är minsann en halvtimme kvar, lyckas ta oss till skåpen då hon dyker upp i klassrummet brevid, springer sicksack mellan skåpen och snor åt oss jackor o väskor och springer sedan längs korridoren och ut! FRIA! De e ju ändå fredag.....och vi VA klara! Möter sedan Christa uppe vid bussen 5 minuter senare som säger att vi fick sluta, HAH! jamen varför inte....?

Ikväll ska jag i allafall chilla med brudarna, de blir najs asså! Tror jag ska baka tills dess......kladdekake!


Hey soulsisters!






Fint väder!


Äckligt fint väder det är idag! Har tvättat familjens bilar o mormor har försökt hjälpa mig att plugga. Men nu är jag inne o slår ihjäl lite tid vid datan. Annars har det absolut inte hänt mycket idag. Hade sovmorgon, tog  tio-bussen till skolan, hade svenska, samhälle sen åkte jag hem. O imorgon är det redan fredag! Veckorna och dagarna går så fort att jag inte hinner med nåt längre...så det är såhär det känns att bli äldre?

Neä men nu e de snart middags-dags! HARE!


Ida idag!







Just nu




-Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is-








Remember when....


Ungefär ett år tidigare....minnen, minnen!









































You may say i´m a dreamer....










Tullinge


Sitter på pappas jobb och chillar lite. Åkte hit efter stan, pallade inte ta mig hem själv...Idag har Sarah och jag först varit i Farsta, handla lite skit som en klänning på rea, kuvertväska, nagellack, kofta, åkte sedan in till stan, då Farsta inte hade skopunkten, köpte mig ett par ballerina.....nåt mer? NO!


Jaja, skriver sen.....BYE!







Onsdag


Ska strax åka till skolan för att göra naturprov sen slutar vi för dagen! Väldigt skönt, så Sarah och jag åker en sväng till Farsta, måste inhandla lite nytt!



Sarah och jag förra årets valborg!





The baseballs!


Videos från då Carro o jag var o såg The Baseballs!




<3



Okoncentrerad


Jag kan inte plugga...jag vet fan inte hur man gör? Sätter mig med naturen, bläddrar, lägger ifrån mig den och tar fram samhällen, neeä....ska fan plugga körkort men de råkar ju bara vara så sjukt tråkigt!
Ett liv till salu, någon?

Inte nog med att man är sjukt hungrig när man kommer, så får man inte äta! För det är ändå snart middag.....jaha! då kan jag lika gärna strunta i middagen också.....! Kanske inte, då svälter jag nog ihjäl....

De enda bra idag är att körlektionen gick underbart bra! Körde till haninge, på motorvägen o så, roligt som fan!

Neä, men ha det så bra hörrni!










Söndag


Vaknade i fridas soffa imorse efter en natt i Nynäs, väldigt roligt! Åt lite frulle på balkongen och åkte sedan till Carro, o hjälpte till med fårhage. Sedan åkte Carro, Kristy och jag till konsum, inhandlade lite picknickmiddag och drog till rangsta,Sarah kom när hon slutat jobba...åt och mös på klipporna, jättemysigt! Nu ska jag väl snart bädda ner mig och kolla på true blood, sen är det måndag...



















Valborg!


Kan ju bara säga att mitt huvud dunkar av äckligt vin och ångest! Dagen efter är väl allt för härlig?!
Neä men annars var de riktigt lyckat faktiskt! Jag hade jättkul!


































Jaaaa, Valborg 2010! Ska snart åka hem till Sarah o hjälpa henne att städa, man sparar ju de roliga till sist!

Ikväll blir de Freja!



RSS 2.0