Det nya året

Vad ska uppfyllas och vad har vi att se fram emot 2010, MASSOR!


Vi blir alla 18 år!
Jag ska ta körkort
Vi ska åka på roadtripp
Vi ska resa
Countryfestivalen ska slå förra årets!
Och vi ska vara glada och pigga!


Hur som helst, vi har saker att se framemot!





2009

En liten genomgång av år 2009. Det har varit ett bra år, många händelser, bra och dåliga. Men alla har hållit sig friska och vi har sluppit hemska olyckor och sorger....förutom gammelmormors död, men den var ändå lycklig.

Lite minnen från 2009..

















De va ett bra år, men lägger vi det bakom oss och gör 2010 till ett ännu bättre år!

PUSS!

As im leaving


Ladder 49

Precis kollat klart på den, älskade film!








..

-I just want to give up and lay down and die-








Hårfärg

Jag undrar om jag ska pallra mig till tumba imorn o inhandla lite hårfärg. Vill göra nåt, en förändrning, men inte för stor. Tänkte mig typ schwarzkopf natural and easy....vill inte se ut som att jag har en hjälm på mig.

 



De kan gå...........om den nu funkar.


Småstadsliv



HAHAHAHAHAH
Okej, ibland kan jag hålla med om att christoffers humor faktiskt är riktigt kul!

Tisdag

Sitter o drar i mitt slitna hår och känner att jag MÅSTE göra nåt annat me de nu.....Hemsk utväxt, men som jag vill ska växa ut så jag kan börja om på nytt, riktigt slitna toppar, och de finns ingen frisyr över det..Fan, på några bilder som jag hitta var mitt hår så himlans fint!

   

Why god WHY!


Vår

Jag gillar när H&M katalogen kommer, och det är för vårkläder. Då vet man att det finns hopp!

Jag vet att vintern bara har börjat men oj vad jag längtar till värme, sol, och bar mark!

  

Hemma igen..

Efter en titt på min handled fick jag åka hem igen. Nämen å så bra! Vi hade ju bara tagit oss till Haninge på en timme bland alla idioter som va ute och körde för att han skulle kolla något som faktiskt kunnat gå att ta på telefon. SUCK. En hel dag går ju åt till sånt, eftersom de blir mörkt på FÖRMIDDAGEN redan.

Har i allafall vart ute hos flora nu, fan jag vill rida men de går ju inte pågrund av den här vidriga snön! O imorn blir det kallt, Kyla påväg till sverige, Alla gör sig redo för kylan...........hatar kyla o mörker! jaja, nu låter jag bara bitter, vilket jag är också...........

Hare bra!



Det finaste jag har!


Godmorgon!

Sitter nu och käkar frukost. Om ungefär en timme ska pappa och jag åka till Handen för en sista titt på min handled. Ska bli skönt att äntligen bli fri från sjukhuset där. Och min knöl på handleden är helt borta och nu syns endast ett ärr.


 
Inte min hand, men en sån hadde jag i flera månader innnan jag bestämde mig för att ta bort den. Det är en överansträngd handled där något har gått sönder  och det har läckt ledvätska. Fy fan va äckligt, men det är så de är. Förmodligen fått från ridningen.

Hare bra!


Älskade syster!

Tänk att man kan må så bra efter lite prat me sin syster. Om allt och ingenting o bara få skratta åt sånt som är så självklara för oss men som ingen annan skulle kunna förstå. 

Fy fan vad jag älskar dig!



-You fill up my senses-

Fairytale of Newyork



Bästa Jullåten!

Hej

Hej blogg.se! Jag har gjort det igen, precis som alla andra, haft tråkigt och skaffat mig en blogg. Nu blir Sarah glad i allafall!

Fast det är bra att ha, då tar man mer bilder o sånt än vad man brukar.......och så saknar jag att skriva av mig lite då och då OCH för att de är kul att se tillbaka på senare i livet.

Nu ska vi se...hur va de man gjorde....

föresten! vad gillar ni mitt långa namn? emmajacobssonsblogg.blogg.se haha

HEJDÅ!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0