räknar månader, veckor och dagar


Studentmössan är beställd. Den är beställd och de betyder att vi faktiskt är påväg någonstans, efter många långa år i skolan så kanske det äntligen kommer ett resultat. Så tack älskade mössa för att du ger mig hopp.

Ska rida och fixa i stallet idag trots min slemmiga hosta och konstanta näsa som rinner. De får fan vara nu asså.








Goodbye!





Tänker på er


Jag ska luta klaga. Sluta klaga på hur ont i halsen jag har, hur kallt det är ute, vad mörkt det är, vad skolan är jobbig, hur hungrig jag är. För mina små problem och klagomål är värdelösa. Skänker idag alla mina tankar på Familjen Tulinen som går igenom något som jag själv aldrig någonsin skulle kunna klara av. Hur klarar man av det? Därför slutar jag från och med nu att gnälla på livet, och tänker på dom som har det jobbigt just nu. Dom som har det jobbig på riktigt.

Har också ägnat dagen att tänka på min underbara vän Christa! Älskar dig!








Vila i Frid Erik.





Hej höst



Vi kan inte fly, så låt oss bara låtsas att vi är någon annanstans.










Fredag


Kryssningen var kung! Kung-kryssning! Men nu betalar jag priset med en täpt näsa och kedjenysningar. Med andra ord, förkylning. Efter dagarna båten var man ganska mör efter, men helt klart värt det! Galet kul!

Idag ska mamma ha tjejmiddag här hemma så jag tar mitt pick och pack och flyr hem till Frida och Christoffer. Myyysigt, massa mat och massa chill!

Neä, stallet, sen soffan!




Tursam kille! HAH!











Drar till sjöss


Om några timmar, jag skulle säga en så där 9-10 är jag kalasfull! Garanterat! Jag är taggad till tusen och har, om jag nu ska packa upp och se, fått ner allt som ska me asså. Eller?

Jaja, nu ska jag ta en dusch.

Hörs på Torsdag, eller kanske Fredag. Vi får se, vi får se.


HARE!









Natti


Nu är jag trött som ett helt jäkla ålderdomshem och lämnar den här astråkiga dagen bakom mig och går och lägger mig. Imorgon kommer bli mycket bra! Känner det på mig....


GOD-FUCKING-NATT!








Taggar


Packar, sjunger och taggar inför morgondagen, eller nej, morgonkvällen! De kommer bli grymt! Provar kläder som en galning och tror jag är redo.

Nu ska jag bara åka ner till Nynäs för att hämta min skor hos Frida och Christoffer. Stannar på en kvällsfika också!







Vem fyller även år imorgon? Jo, Allas vår Svärd!<3




Måndagkväller


Jag måste plugga, men hur fan kan de vara så jäkla tråkigt!?

Har tappat kraft och luft, förlorat allt mitt förnuft.



Var i stallet tidigare idag, mockade och fixade. Var uppe på skullen och slängde ner lite hö. Men kunde då inte hjälpa att bara lägga mig bland höbalarna med utsikt mot hagen och somna! De va så jäkla skönt och jag var såå trött att de var omöjligt att inte somna på nån minut, vaknade sedan när pappa ringde och sa att det var middag. Jaa, herregud. Lägger mig som sagt tidigt ikväll. Bara äcklig historia som ligger och infekterar skrivbordet.










Alldeles för mycket att göra....


Alldeles för lite självkontroll.....

Jag har så mycket jag bör göra och jag känner mig liiite smått stressad. Ändå slår jag ihjäl lite tid här.

Vi har historia-prov imorgon, en stort och svårt sådant. Konf-prov på onsdag. Samma dag åker jag även på kryssning, och har ingen aning om vad jag ska rota fram i garderoben?!

Vi måste fixa projektet, fixa praktik och sälja slut på göteborgskakor. Jag måste städa mitt rum, gå ut och gå och vara i stallet.

Lika bra att sätta igång?

Ska gå och lägga mig jäkligt tidigt ikväll också, imorse, ville jag ta livet av mig, o då skojar jag inte......


Neä, först på listan, ut och gå! HEJ!





Snart Lördag...







Hur länge har det pågått?






Skit i det, gonatt och sov gott.











Begärt av Christa


Sitter i skolan, proppmätt av thaimat! Det är fredag och vi ska bara ha musik sen är det underbar helg! Ikväll ska jag umgås med syster, imorgon följa Sarah till tatueringsstudion, sen åker vi till Norsborg på kvällen. Härlig helg, underbart chillig.

På Onsdag är det kryssning, TAGGAD!

Neä, nu får Christa vara nöjd som tyckte jag skulle skriva.

Suger på att blogga just nu, men de ska bli bättring på de.







Kristy


Kristy min vän! Nu kommer de efterlängtade videoinlägget!






För vi ska till Gran Canaria! ;)











Njuter


Sitter i min ensamhet och njuter! Njuter av att vara helt ensam hemma, inte ett enda oljud i huset, bara tyst, njuter av att jag äntligen kan uppskatta att vara ensam igen, de va fan länge sen. Tittar på klockan och önskar att den kunde gå lika sakta som historia-lektionerna. Snart är de fullt hus igen och då ska jag nog fly ut i ovädret och umgås med min totto och gå en sväng.

Kollar ut och de blåser, de är mörk, och gula löv ligger på marken och jag tror fan jag gillar de? Är det höst kan de vara de på riktigt.














See you.

Pain!


Imorgon kommer jag vakna med träningsvääääärk! Har varit i Nynäs ikväll och tränat med Frida och Christoffer, de körde banne mig slut på mig! Skönt, skönt som faan. Ska nog göra detta oftare. (korsar fingrarna)






Nu ska jag göra söndagskväll och läsa en ny härlig tidning jag plocka upp på Kvantum, love.


HARE BRA! Imorgon är det måndag.........my darling baby, im leaving on monday morning!





Helg


Åh vad jag älskar helg! Jag vill inte till skolan imorn. Länge sen jag hade sådan söndagsångest.

Har precis kommit in från en blöt ridtur, kändes ganska självklart att himlen skulle öppna sig precis när vi skulle
sätta fötterna utanför stallet, de e ju bara vi som kan ha en sådan tur. 
 
Igår var tjejerna här på middag, jag bjöd tacos, för omväxlings skull. Men gott vare, och trevligt vare!


I Fredags var vi och 15 000 andra inne på grönan och såg Hoffmaestro, så sjukt coola människor med så otroligt bra musik! 









IIIIII am a hiiiighwaayman!

Hoffmaestro ikväll!










GRAN CANARIA!


Vi sitter på flygplatsen, taggar! Går på planet, och lyfter upp och ner igen mot Cran Canaria, åker buss i härligt varmt klimat, kommer fram till hotellet, hoppar och skuttar över att vi är framme, byter om till sommarkläderna och lever som kungar i en hel jäkla vecka! - Allt detta händer, 12 Januari 2011!!!!!!!! MÅSTE BANNE MIG NYPA MIG I ARMEN OCH KOLLA OM JAG DRÖMMER- Nej, de e så sant som sagt!

Jag kan fan inte bli mer taggad än nu, Underbart väder, underbart mycket fest med underbart underbara människor!





Åh nu passar jag på att njuta, resan är bokad, moppen är såld, vilket stavas i pengar på fickan, och imorgon är det fredag PLUS HOFFMAESTRO! De går bra nu, kompis de går bra nu.






Tjing!






Haiti had a little bit of a earthquake


Kan inte sluta nynna på låten, eller videon Frida visa mig för några dagar sen. Och har med tiden kommit på att denna video är ganska underhållande.



Hehehehe, hemsk eller bra? MICKET BRA!









Håller ut


Åh vad jag räknar dagarna till studenten. Jag vill bara bort från skolan och in i ett nytt liv, där man kan få göra det som man är intresserad av, få välja själv och aldrig mer lösa några värdelösa uppgifter i hemska böcker. Jag håller helt enkelt ut ett bra tag till tills dess, sen så.

Har just ätit lurre med syster och ska efter det ladda ner musik på nya mobben, (tack pappa, tack världens mest underbara pappa) Sen ska jag i allafall ut och gå, pusta ut och skaka bort det nervtärande.












HEJ!





Lördag


Sitter just nu och äter en av Dagnys Dammsugare och taggar för sängen. Varit hos bästa Sarah på chillkväll, vilket gör en gott. 


Ska bjuda på en härlig låt, sen ska jag nog sova lite.



Åh jag ska gifta mig med han som sjunger....nej, nej föresten, hans röst ska jag gifta mig me!








NATTI!



Internt


-Han ska va snyyyygg, o snääääll, o lååååång...........






En förklaring, Frida har varit hemma.




HAH!











Torsdag







<3














Onsdag


Jag e tröööött, efter skolan, efter en dag i stan, efter halmkörat, efter min dagliga walk, jag är helt enkelt trött på mig själv bara och de ska bli mer än skönt att snart få sova.

Föresten, nu är de HÖST! Det är första september och halmet ligger staplat på skullen. Hejdå sommarkläder och hej till halsdukar, jackor och allt vad de heter....bara typ 300 dagar kvar då.

Äsch, spela roll.

Natti, sov gott!






Från idag, påväg in till stan!






<3


RSS 2.0