Herron!


Biodags! Premiär på Twilights tredje film idag! Åker o glor på den med dom bästa!










Lite Tisdag


Tror jag har lite solsting, kokar inombords, men fryser lite utanpå. De e nice asså, solsting betyder sommar!

Har varit galet fint väder idag, och har roat mig med att klippa gräset på hela kyrkogården, finns inge skönare syssla när man jobbar, åka runt lite, lyssna på P3, fundera...jobbigt jobbigt...

Är dock rejält trött på bittra kärringar som lever för sina kära gravstenar och rabatter att de inte ens kan uppskatta när man gjort lite fint, för att man satt fel jäkla blommor, jag menar, det är blommor vi snackar om! Inte så att jag trycker ner bomber i rabatten, nog för att jag skulle vilja ibland. Vissa förtjänar det.

Börjar också trötta på att tvingas se kärringars feta rövar sticka upp medans de gräver i gravrabatten, samtidigt som gubbarna står brevid och ser på. Vill bara ge dom ett tecken, en varning, när jag går förbi att, flyyy! Skulle inte stå ut om jag var dom.

Annars är allt micket micker bra!












När jag kom hem åkte Kristy och jag ner till Blårbärsudden och sola och bada! Låg i vattnet som två sälar ett långt jäkla tag. Första låååånga doppen iår!







En dag på koholmen


Det här är sommarlov!


 
 
 
 






Midsommar 2010


GLÁ SOMMAR!















































<3



Next: Countryfestivalen!






Galway girl


Ps. I love you
, underbar film, ännu bättre bok!


Har lyssnat på en låt från filmen nu ungefär en miljon gånger om inte mer. Den är så bra att jag vill storgråta!










Se till mig som liten är....


Sitter här med nymålade naglar och tittar oroligt upp mot himlen. Jag ber, bokstavligt talat, BER till gud att de ska bli fint imorn, tillräckligt fint för att kunna fira riktig midsommar. Snälla snälla snälla, kan du för en gångs skull ge oss en fin midsommarafton! Va? VA?!




Amen




Hemma


Åh vad jag älskar åkrar, röda hus och lador. Särskilt en sån tid solen lyser. Galet fint att jag känner att jag tycker så satans synd om de som bor i en trång lägenhet i nån förort och den natur de ser är lekparken. Känner mig lyckligt lottad.
















-Borta bra, men hemma bäst-






Lite måndag


lite vardagsrutiner, lite vardagsmat, lite vardagsstäming...och jag gillare inte! Helger är verkligen underbara, veckorna är....deprimerande? Tjejer, vi måste göra saker så jag inte glömmer att de är sommarlov!?

Men, dagen har väl rullat på som vanligt, har planterat massa blommor och tagit bort hela skiten i världens strörsta rabatt, imorn ska jag göra fint me blommor där med...

Nu sitter jag bara och chillar, Frida är i stallet och målar, men hon får göra det själv ett tag. Jag är trött.

Helgen har varit galet kul!
Var på bio med tjejerna i fredags och såg sex and the city 2, åt sushi och popcorn, kom hem till ett tomt hus, skönt!

På lördagen var vi på Kristys handbollscup, hon va sjukt duktig, jag är inte bäst på handboll och vette om jag kan reglerna överhuvudtaget, men vet i allafall att de gick bra för hennes lag!
På kvällen ringde Fridas kompis Robin som fyllde 25 den dagen och tyckte jag skulle komma ner till Nynäs och fira med dom. Gasa ner med min lilla Suzuki, och hade jättekul med sjukaste, roligaste gänget på Freja! Länge sen jag skratta så galet.

Lite bilder, tyvär är jag dålig på att ladda kameran så blev bara några få.

'


















BYE!




Fucking Fredag!


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag!

En vecka muck!

Nu ska jag åka och möta pappa i Tumba,och storhandla! Det ekar i vårat kylskåp!






Freja


Freja med familjen blev det. De va nice!
















Dags att sova!






Torsdag


Strax ska jag åke med min familj till Nynäs och äta ute någonstans. Varför? För att fira att jag fått körkort och för att jag har den bästa familjen! Jag kör.

Simma lungt!




Häligaste låten just nu! Kan inte bli annat än glá.









Dagen D!


Tog ledigt från jobbet idag. Gick upp klockan 06.00, tog bussen till Frida, fikade på kvantum, nervös som bara den! Och illamående, illamående av toasten som jag tvingade i mig för att ha nåt i magen innan det hände. Gick in på körskolan med darriga händer och fötter. Åkte 45 minuter med Bernt, sedan till vägverket. Uppkörnings kl 10.30. Väl inne i bilen där släpptes nervositeten och uppkörningen gick galant!! Kunde knappt tro det när hon sa: Emma, du är godkänd! Ville kyssa varenda människa jag såg asså! Fick min bild tagen och sedan skuttade jag ut och ringde pappsen och resten av världen. Chockad som jag fortfarande var började jag storgråta när jag ringde Sarah, kunde inte hjälpa det, glädjen var obeskrivlig och jag lät tårarna spruta! Trots konsiga blickar från blattarna brevid....Sedan körde jag!

Tro det eller ej gott folk, Jag har körkort!!





Nu ska vi grilla!






Vad jag borde...


Jag bör gå och lägga mig, men jag har ingen lust med det. Går jag och lägger mig blir det morgon fortare, det betyder att jag måste sträcka mig efter mobilen och stänga av alarmet och gå upp. Även om jag nu känner att my work here is done, jag har inget att mer göra och att sängen nog är det ända rätta. MEN, jag ska nog stanna uppe ett tag till och hata mig själv imorgonbitti istället.




 


Check


Avklarad, överstökad, färdig, check!

Första dagen är ju alltid av en lite ångestdag, men de gick bra. De läskiga med det där stället är att det inte har förändrats NÅGOT under den tiden jag inte jobbat där, hur länge var jag borta sa ni? en vecka? Samma rutiner, samma platser, samma samtalsämnen, samma gravstenar. Fatta jobba där heltid.........

jaja, fick såklart börja dagen med soprundan, den som man alltid gör på måndagar vad jag minns, sedan gravvård halva dagen och trimma halva dagen, sen va det slutt. De går galet fort när man jobbar där...Sen när man har P3 i öronen hela dagarna så är jag i min egna lilla värld.


Ska till stallet en sväng. HEJHEJ!






Måste få skryta lite om Sorundas kyrka, den e galet fin!








Nämen!



HAH! como se llama?












Tar ut de sista...


av ledigheten, klämmer ut varenda liten droppe ur min lediga vecka och min sista lediga kväll. Imorn är det slut på friden, på med blåbyxorna och trädgårdshandskarna, nu har jag fem häääärliga veckor jobb framför mig på Sorunda kyrkogård. Neä, har kan jag ju inte sitta och bli gammal, måste chilla!!



Föresten,

Bara jag som vill trycka fingrana genom ögonen när den här reklamen kommer upp på tv:n? spypåse!










Forget, sounds good






I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying











Filmkväll!


Hemma fårn en filmkväll hos Carro! De va niiiice! såg tre hela filmer, käka pizza o rabarberpaj!

Låter bilderna tala för sig




























Time for som sleep............jag har redan söndagsångest




<3











Mamma


Grattis till min älskade mamma som fyller år idag! <3












5 Juni


Grattis till Kussen Johanna som har tagit studenten idag!




Har hunnit med mycket idag. Solat på blåbärsudden, övningskört, varit på Johannas studentferre, cyklat till Kristy och kollat på två filmer med roliga folk!

Orkar inte skriva så mycket, ska bara säga att imorn ska jag sova galet länge och äta jättemycket frukost!



Från idag-


















GUNNI!




Inte en minut senare








Blåbärsudden, NU!












En sommarlovskväll!


Hemma, ombytt, inget smink, och varma  strumpor! Det ska jag säga er, det är livet efter en kväll som denna!

Började kvällen med att sätta oss i en park i stockholm, mysigt som faaan! Lite grekisk mat, lite vin och sprite och lite underbara människor. Åker sedan in mot grönan för att möta de andra partyprissarna, gör upp planen om att åka till Ösmo på fest, sätter oss på tåget, och sätter oss på bussen......ingen ferre! Sätter oss på tåget mot Nynäs, sover i tåget en halvtimme kanske, åker tillbaka till Ösmo, tar bussen till korsvägarna, GÅR hem till Kristy, hennes pappa möter oss med bilen, får sedan skjuts hem av Kristy på hennes moppe, och nu sitter jag här!

Har varit en jättelyckad avslutningskväll!

































God natt!





AVSLUTNING!


Inge Nynäshamns Gymnasium på flera jävla veckor nu! Det känns lite overkligt. Det känns underbart!





















Snart ska jag åka till bussen, in till stan, handla mat och sätta mig i en park och ha picknick med underbara tjejer! För nu har vi lov!



Glá sommar.






En sista skoldag!


För imorn är de fucking sommarlov! Det känns inte alls bra, bättre!

Började denna härliga dag med att gå upp tidigt, även om vi började kl 12. Tog 8 bussen till Carro och åt frukost med henne och kristy, solade och sedan begav jag mig till skolan. Städade, fikade och åkte till Södertälje med mamma. Handlade gryymt mycker på BikBok, 50 % rea på allt i affären, va det mycke folk, jaaaaa. Lyckades i allafall tränga mig in bland blattar och fjortisar och hitta mig riktigt fina saker, till och med en klänning tills imorn, en prickig! Mer säger jag inte, bilder kommer imorn! Övningskörde sedan hem, åt middag och övningskörde till kungens kurva med pappa, motorväg hem och förbi snäckstavik. Och nu är jag hemma, trötter. Ska pyssla lite och så.........


Chill hos Carro!








Sista skoldagen!











PUSS!



Det blir en dag på stranden!


Årets första strandchill! Det här kan jag lätt fotsätta med känner jag.

Först slog vi treorna i brännboll, sedan drog jag med carro till blåbärsudden. Vi fick lägga oss ute på udden då stranden var invarderad av en skolklass som skulle paddla kanot och tälta, PÅ VÅR STRAND?!.......jaja, udden var minst lika mysig, om inte mysigare? Sedan kom i allafall Kristy och joina oss också!

Jag har fått massa färg!
















TJING!



Tisdag


Slutade elva, då åkte Christa och Jag hem till Milla och chilla!



<3








RSS 2.0