Söndag

Sådär, nu har jag förfixat lite med min efterrätt tills imorgon. De här kan bli bra, vi får hålla tummarna.

Idag har jag bara varit hemma, gjort det vanliga. Mockat, Ridit, gått, o allt de där. Var i Vårsta och hämta pizza till middag eftersom pappa och jag e för lata för att laga. Kunde inte låta bli att svära över alla sorgliga människor inne på Vårstapizzerian. Alkisar som sitter vid spelautomaterna, blattar som tävlar om att få låta mest, och den sorgliga familjen med två fjortisbarn och där både mamman och pappan passar på att ta sig en öl när dom är där. Jag får gåshud när jag går där.




Nu ska jag typ ha söndag utan söndagsångest. Underbart!
Hejdå!

Jossans halloweenfest


Hade du kul igår?

-Jag vet att jag var på en fest. Jag tror jag var full. Jag minns att jag mådde skit ett tag. Jag hade kul.
Men en kul kväll får man inte ha ostraffat. Vaknade halv elva, i gammalt smink, trassligt hår, i samma ställning som jag somna. Vankade ut till hästarna och bokstavligt talat slängde ut dom. Öppnade en colaburk och la mig i sängen igen. Kill me, kill me now.
Är också nervös över kommande bilder på Facebook?!
Tack för en kul kväll!



Ikväll ska Christa och jag umgås! Nån som vill joina??
GODBYE!

Nedräkning!


Räknar minuterna till det efterlängtade underbara höstlovet! Har det slagit er att efter höstlovet är det ett få tal veckor kvar till jullov, vilket gör att....

Jag sarah Johansson, Emmas trogne vän vill bara säga: HÖÖÖÖÖSTFUCKINGLOOOV! :D :D Puss Emma! <3 

(Bloggrape)

Forts....

det är inte långt kvar till Gran Canaria! Det har vi sagt länge nu, men nu är det verkligen inte långt kvar! Håll ut gott folk!



Faaaan, vad jag ska njuta av det här lovet nu asså!






PUSSAR O KRAMAR!







Va du tvungen?




Tack för påminnelsen, precis vad jag behövde.....













Tisdag


Jag e alldeles mör efter (förlåt Frida) en riktigt POWERwalk till FOI.

Åkte hem till Sarah efter skolan då hon skulle hjälpa mig med min pp-presentation. Tack Sarah! <3 Efter några skrattattacker och lite pisksnärtar från mig vart den perfekt!

Imorgon är det en redovisning på morgonen i turism, sedan ett konfprov efter det. Sen är det Kampanjredovisning på torsdag och inlämning på Fredag. FY FAN vilken vecka! Sköööönt med lov sen.

Nu ska jag ut till hästarna o ge de mat, sedan plugga lite..........



Föresten, Ååååh vilken bra låt detta va Christa! Lyssnar på den om och om igen!










 HEJDÅ!







Tjing för att spela ett spel



Tjing för att tycka nåt bra.
Tjing för att va nån att ha.
Tjing för att bara få dra.









 


Paranormal activity


Jag är trött, rädd och ensam när jag nu sitter här  i köket och misstänker varenda lilla ljud till att vara en demon av nåt slag. Paranormal activity 2 var inte nyttigt för mig!Men den var galet bra i allafall, värd att se! 

Ska i allafall sova nu, saknar fortfarande sömn och skulle lätt kunna somna på en sten eller nåt mitt ute i ingenstans.

Glömde såklart kameran. Så det blir inga bilder den här gången heller, fan vad jag suger. Skärpning!



Neä, ska samla mod till att försöka ta mig till badrummet utan att gripas av panik och istället springa längs korridoren i tron på att jag snart ska dras tillbaka. Som sagt, jag är skadad efter filmen.




Neä, men godnatt!

Klara, färdiga, gå.




 


Sssssccchhhhhleeeten.


åh va skönt det var att duscha! Duscha bort lukten av öl, vin och rökmaskin. (Hah! Rim....) Hade i allafall galet kul igår! Och efter att ha kollat på Sarahs kort så inser jag inte fören nu hur full jag faktiskt var. Lyckat var det i allafall! Förkväll med ölspel, resa in till stan, massa dans, mat på donken, hemlängtan kl fem på morgonen pga brist på sömn och svinkallt väder, vänta på buss o tåg i 2 timmar, var hemma kl 07.00. Somna innan jag nudda kudden, vaknade kl 13.00. O jaa, bla bla bla.

Nu ska jag bara kolla på hem till midgård och äta chips. Sen blir det paranormal activity 2 med gänget!



Bilder får ni se imorgon! Ska ta lite bilder ikväll tror jag, de va länge sen!






 

 

 


Oktober?


Det här kan inte stämma? SNÖ?! Den 22 oktober? Hur lång vinter är det tänkt att vi ska ha iår då?

Utgång på schemat ikväll iallafall! Och jag är hemma idag, sååå sköönt. Bestämde det igår, hur ofta är vi hemma liksom? Fick även en anledning till det imorse då pappa ringde och sa att det var snökaos på vägarna och att jag inte fick ta bilen till skolan, så jag fick antingen ta bussen eller vara hemma. Jag är hemma.

Gunilla har dock fått reda på att vi tagit ledigt idag, typiskt! Men kan just nu inte bry mig mindre då jag sitter och dricker varm oboy. Tar smällen på måndag antar jag.


Nu ska jag fixa lite, jag ska fixa hela dagen lång, TJING!








Vinter?


Nu är vinterdäcken på. Borde man säga att det är vinter då? Nej, det är höst. Men enligt mamma skulle de snöa imorgon, neeeeeä eller?






Aja, de är i allafall på, snälla på pappa satte på de, men med min hjälp, hehe. Tog bort de gamla däcken o han satte på nya. Självklart gjorde jag mig illa som faaan på fingret då jag skulle lyfta bort ett däck, har nu ett äcklig sår som jag då stod o försökte stoppa blödningen på. O precis när jag skulle säga att jag gjort mig illa, så kollar pappa på mig, menat att jag ska ge han muttrarna eller vad de kallas. Fattar ju inte o frågar, vad ska jag göra?

- Jaa, sluta vara efterbliven kanske?


Haha, hmmm joo, kanske de. Sa aldrig något om fingret haha.






Nu ska jag i allafall duscha. Sedan, chiiiilla! Kommer somna tidigt ikväll känner jag.






Måndag


Check! Måndag e praktiskt taget över, redan!

Slutade i allafall 20 över elva idag, då vart de lite fika i Nynäs sedan drog jag hem. Till ett låst hus utan nyckel eller några öppna fönster, brukar annars leka lite tjuv och hämta stegen och smita in genom mitt sovrumsfönster, men de va tydligen stängt! Kom i allafall på att farmor och farfar har en extranyckel så åkte ner till dom och hämta den, hann inte ens gå upp för trappen innan farmor öppnade dörren och räckte mig nyckeln, haha.

Sitter i allafall nu och chillar lite, försökte skriva med mormor på facbookchatten och fråga hur hon mådde, då hon har opererat ryggen. Men fick inget svar.

Tittar ut och undrar om jag ska klä på mig och gå ut. Men jag oooorkar inte.




Aja, hörs.






Måndagmorgon


När det är lika svart som en januarinatt när man kliver upp på morgonen överväger man ju att bara stanna hemma. Släppte ut hästarna kl 6 och jag hatar mig själv och skolan som tvingar Flora och Kurre som ligger och sover där i halmen att ställa sig upp och gå ut i kylan. Det sköna är dock att vi slutar tidigt idag då vi inte har någon tvåtimmarslektion.

Hörs sen!









Söndag


Jag vakna TOLV. Missade jag att klockan ringde halv elva? Jag satte klockan på halv elva men försov mig till tolv, hah! Jaja, det är söndag, de e tillåtet.

Var hos Patrik igår och umgicks med gänget och så paranormal activity, hjälp vilken bra film!

Idag ska jag bara ha söndag, vara hemma, va i stallet och.....allt vad som nu finns att göra.






HEJDÅ!





Freeedag!


Veckorna går så fort!

Sitter och äter frukost just nu. Jag e sååå trööött. "Släckmiddag" i fam Olssons hem igår till typ tolv. Så jag har inte fått min 18 timmar sömn jag egentligen skulle behöva. Nu är det då inte så farligt när man väl är vaken, men tror alla vet känslan när klockan ringer och man väljer hellre att dö framför att kliva upp. Skulle vilja se mig själv när jag sakta släpar mig upp ur sängen på morgonen, ingen grann syn skulle jag tro.



Nämen, prefekt!
Klockren video asså! Känner igen mig i både pingvinen och isbjörnen.











Ikväll paxar jag tvn


Ikväll från mamma och pappa ge fan i dosan, för ikväll är tvn min. Bonde söker fru börjar ju kl åtta! Ahh, de kallar jag underhållning, riktig förnedringstv. Sett fram emot det heeeela sommaren.













Tacka gud för blekningsmedel


Nu är jag nyklippt och nyslingad. Och jag vart nöjd! Vet inte senast jag vart nöjd efter ha varit hos frissan. Nynäshamn må vara en håla men har fan i mig bättre frisörer än babbarna i Södertälje jag gick hos förr.  

Så, resultatet efter en och en halv timme i stolen. Ingen råttfärg längre!









Har tryckt i mig två bullar så nu blir det ut i stallet.








Im still mad as hell
















They say time heals everything
But I'm still waiting







Jag älskar er


Åh, har kollat på sex and the city ikväll, underbart bra! Vill va precis som dom, vill ha er tjejer hos mig genom hela livet, snälla säg att vi alltid kommer hålla ihop!





<3




 

 


Tisdag


Så, nu har jag skickat efter skolkatalogen, och skrivit musikläxan. Planen är nu kolla klart på Sex and the city-filmen!

Har varit ledig idag, åkte med min lilla projektgrupp till stan och köpte pärlor och annat blingbling till våra egengjorda smycken. Efter det åkte Christa och jag hem till Sarah och fikade, sedan åkte jag hem fikade IGEN, var i stallet, och så har jag gått till foi.

Imorgon ska jag klippa och slinga mig. Det behövs, det behövs mer än väl.

Och Grattis till min underbara Kristy som från idag får bli kallad moster! Du kommer bli en kungmoster!




Nej, sex and the city nu!








Mamma och jag igår, heeeeeh!












Freeedag


Veckorna går underbart fort! Skönt, gå fortare, gå så fort att vi inte hinner blinka innan det är juletid och sedan Gran Canaria!

Nu är det i allafall Fredag igen och jag ska träffa tjejerna. Myyysigt! Nu ska jag åka och handla mat med mamma, sen ska jag vara i stallet och gå till Frölunda. Har hittills bara chillat då jag var hemma vid typ halv ett.

Jaja, skriver kanske sen eller nåt. HEJ!







Torsdags-outfit!














När du står sist i kön
Kom ihåg mig då






Mör


Efter ett svettigt pass med Frida på gymmet är jag nu redo för sängen. För jag är möööör i kroppen. Även om Frida ibland tvivlar på om jag överhuvudtaget tar i, men tro mig, jag tar i tillräckligt för att behöva rullator dagen efter. Har också lyckats få tummen ur och pluggat på turismen lite grann, såååå vi hoppas på en klubba imorgon.

Har målat naglarna i en höstigt lila färg och nu ska jag sova, kommer drömma om Kristys goda middag som serveras imorgon. Jag är taggad du!







PEACE!







Effektiv



Klappar mig själv på axeln. Slösade inte bort dagen, som man lätt annars kan göra. Lyckades släpa mig upp ur sängen imorse och gå ut och gå. Sedan har jag tvättat och dammsugit bilen. Mockat och gjort fint i stallet och ridit Flora på sandvägarna. Nu sitter jag och trycker sånna här små snickers, bounty, mars och allt vad de heter, som mamma köpte en hel påse på ålandsbåten. Stoppa mig någon.

Vet inte vad jag ska göra nu dock......Länge sen man chilla framför en film, kan ju bero på att vi bara har skitfilmer. Fast, en gammal dammig VHS kan jag nog rota fram någonstans.





Älskade älskling.








excuse me, excuse me, OMFG MOVE!


Hemma, hemma hemma, jag älskar hemma! Jag älskar tysnaden, älskar att vara själv, och jag älskar att bo mitt ute i skogen dit ingen hittar.

Kom precis hem från Södertälje med mamma och kan inte hjälpa att jag kokar av ilska varje gång jag ska behöva trängas med människor. Skulle kunna mörda på plats då jag blir tillknuffad, nuddad eller när någon bara går sakta framför mig. Jag skulle behöva en egen värld, ett helt eget jordklot.















Stillar dock min ilska med att gå ut till stallet nu, och sedan ikväll smita ner till den coolaste kusinen och har filmkväll med härliga människor.





RSS 2.0