Vi lever


Även kracke! Vetrinären kommer imorn, o han har blivit lite bättre, men vi ska även få lite sprutor o skit.

Har ju inte skrivit på ett tag, men har inte pallat eller haft tid för de.

Idag premiäråkte vi min bil på den riktiga vägen! De känns ju lite sent, men nu börjar ju snön smälta. O de gick bra, de kändes bra!

Annars spenderar jag dagarna i stallet, o går me Flora hela tiden, eftersom de inte kan gå ut nu när Kracke har ont.

Men skulle bara meddela alla att nu mår vi bättre!


BYEBYE!






Vi var barn som ingen ondska kunde nå....






Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.












Tom



Jag är tom, trött och ledsen.

Det har varit en jobbig dag, o jag är trött i både kroppen och psyket, känner mig bara tom. Från att sitta själv o gråta i stallet till att alla sitter o gråter vid middagsbordet....en hel dag full av tårar, de tär på en....

Kracke har ont i sitt ben, mer ont än han brukar ha. Han kan inte gå normalt, och vet inte om han ska ligga eller stå. Just nu står han i stallet och sover förmodligen. Han hade ont i morse, sen verkade han må bättre, men så blev de bara värre under dagen....Och jag ber till gud att han ska kunna resa sig imorgon när han vaknar. För annars är det slutet för han. De gör så ont att säga det, men de går inte längre. O jag vet inte hur de kommer sluta längre. Massor av frågor som jag inte vågar ställa mig själv eller nån annan. Jag vet bara vad som är bäst för han, o tyvär de som är bäst för han är jobbigast för familjen.....jag vet inte vad jag ska säga.



FAN!






Kracke


Är hemma idag. Kom ut i stallet i morse så hade Kracke ont i sitt ben, de ben han har en Kronisk knäledsinflamation i, vilket han aldrig kommer att bli frisk från. Kände att idag ska han ju inte ut i hagen o springa i allafall, utan att jag ser vad de håller på med. Så just nu står de inne o äter, jag ska snart rida en lååågritt med Flora så hon inte blir allt för rastlös....sen får vi se hur Kracke mår senare på dagen, kanske kan han få gå ut i hagen ett tag...




Kracke- Kan du inte bara må bra? De får inte hända dig nåt....






YUUUUUUM!


Pris till Frida, Hon bakar de godaset kakorna!
mamma du kan få dela plats me henne!





Har varit i skolan idag, gjorde omprov på samhällen, fick G! Så har jag kört lektion, de gick ganska bra, körde runt i nynäs som vanligt...

O snön smälter! SMÄLT BARA BORT!



Onsdag



aaaaa sushi på G! Pappa ringde nyss o frågade vad vi skulle äta till middag, SUSHI vill jag ha såklart!

Idag e de redan onsdag! Veckorna går så fort, men de e bra, ju fortare desto bättre, för då blir de lov snart o praktik, o våååår!
När jag satt o väntade på bussen idag så värmde solen skitskönt, o jag frös inte ett dugg! Då fick jag en liten bild av hur de snart kommer se ut. Sol, bar mark, tunna kläder o allt de där! Tror jag har skrivit i vart enda inlägg att jag längtar till våren! JAG VILL HA VÅR! o när de är de ska jag inte klaga på ett skit, o fan ta den som klagar på att de är för varmt i sommar.

Men planen då, ska plugga SO ikväll, göra omprov imorn, köra lektion efter skolan, vänta på Carro när hon kör sin lektion efter mig, sedan fika. De ska bli en härlig känsla att berätta för min körlärare att jag gjort Gillinge och att de gick så bra, så bra.






The notebook- bara för att den är så fin!





Fleet foxes


Ååååh, så bra! Har hittat ett nytt helt underbart band! Skönaste låtarna att lyssna på!












Gillinge


Check! De känns mycket bra måste jag säga. O de va såå kul, jag va ganska nervös inför halkan men de gick hur bra som helst.

Åkte me pappa till tullinge imorse halv 6, tog tåget därifrån, som vi precis hann me för att de va försenat, annars hade vi fått vänta 30 min, o de hade vi inte tid me. Tåget gick inte längre än till centralen så de va bara att hoppa av där o ta tunnelbanan till Mörby c, o sedan till danderyds sjukhus, där vi inte såg nån buss! Då var de 15 min kvar tills vi skulle vara där, ringde efter taxi o så som inte svara, men sedan såg vi att bussen gick o vi sprang till bussplatsen, o kom till Gillinge tio i 8, så sprang vi in och hann som tur va, flåsande o jäkligt stolta att vi hunnit.

Sen så kolla vi lite olika film, prata o så, fick känna på hur de va o krocka lite grann, volta (jättesakta) i en bil, osv. Sen åkte vi ut på banan, o bromsa på inte så halt vägunderlag o halkbanan, Läreren prata så vi hörde i radion i bilen, o gjorde bara som hon sa. Så jäkla kul! De delade upp tjejer o killar för sig så de va Carro och jag i en bil, o två andra tjejer i en bil, så de va lite skönt!

   


Nu är jag trötter, har sprungit runt som dårar bland tågen o bussarna, men haft lika tur varje gång då vi hunnit me de. Hann fika på vetekatten också!




NU ska jag göra PA, engelskan, o naturen......yeey!



TAGGA!


Imorn blir de av, Gillinge Halkbana, om allt går som de ska så är de bara att fylla 18 och körkortet som fattas när vi är klara!

Time for Gillinge, 07.45...Jag tänker inte be till gud att tåg ska fungera bra, för han sviker mig bara. Men vi ska bara in, så e de bara! SÅ TAGGA NU!



We rock!


Har packat ner mitt pass, busstider o annat skit, så jag inte glömmer de.






Brrrrrr


De måste vara rekord på kylan idag va? Trodde mina ben skulle frysa sönder påvägen hem!

Har i allafall tryckt i mig lite bilar så nu e allt frid o fröjd! Tack till mamma som tog hand om mitt täcke pusens toalett! Räcker me att jag tänker på de så får jag kräkreflexer.

Jaja, stallet var klart så nu ska jag plugga lite, vilket jag bara säger för att låta duktig, så jag ska chilla tror jag.
O hitta på nåt bra att skriva till nästa gång.....





Letade fram mina stickade uggisar igårkväll, sååå mycke varmare än belle shoes-uggs!



burr!



Åh så kände jag mig ensamast på jorden när jag väntade på bussen. haha

Snacka om att ta kort på ingenting, jaja.....

 

Hejdå!



Hora!


Sitter just nu mobbad i datasalen o hoppas på att de överhuvudtaget blir lektion snart, känns som den enda buss som gick idag va 783 kl 10. Då busschafören sa att de här va den första buss som gick nu, de andra hade blivit inställda...
-där hade du tur!
Jaa, men visst hade jag.....helt underbart att va i skolan när ingen annan e de ju.

Inte nog me att jag höll på att dö av sköldskador uppe vid bussplatsen o att den där jäkla HOR-katten sket i min säng när jag vände ryggen till! Äckliga kattjävel, slängde ut täcket utanför min dörr, stängde om stackars mongo o skrev en arg lapp till mamma att pappa gärna får ta me pusen nästa gång han går ut o jagar.....innan jag var tvungen att traska två km.....



Som sagt, jag hatar måndagar, de som va bra idag då va ju de fina men kalla vädret....o tacka vet jag att de är lov nästa vecka!




Ha en dunderbra dag nu!







monki



hahahhaha monki ponkisien (mongo) låter som en duva när han tvättar sig! Gick runt o lyssna vafan de va som lät, så va de bara lilla han. Då kunde jag pusta ut, haha



Så söt min lilla bebbe e. Han har alltid funnits, har alltid haft nån liten sjukdom av nåt slag men har alltid klarat sig längst av alla. Nu mår han prima i allafall, skulle gissa att han sörjer sin kompis då......





Söndag


Hej! Sitter insnöad i skogen o kan inte ta mig någonstans...jag hoppas de är samma sak imorn!

Just nu ligger min lilla vita kanin mongo i sin lilla låda i mitt rum o sover, hans kompis dog igår tyvär, kan ha varit ålder tror jag, sorgligt asså men sånt är ju livet.....nu är de bara lilla Mongo kvar så nu har jag tagit in han till mig så han slipper sitta själv i boxen ute i stallet. De är väldigt mysigt att ha en kanin såhär inomhus igen, man har en liten bebbe man får pyssla om hela tiden. Men jag hoppas grannens kanin har de bra nu o är med ninen och alla de andra pluttarna <3



Hela gänget!



Mongo just nu <3



Idag har jag i allafall lyckats ta mig ut innan de började snöa o rida i solen, de va så mysigt. Flora o jag travade hela vägen till Frölunda och tillbaka, va rätt trött i mage o ben efter.

 

Ska inte göra så mycket mer idag, kolla på seinfeld o söndags-chilla!

 


Kom ihåg mig då




När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då



Jag orkar inte med vintern något mer!







Härligt härligt!





Sitter här i soffan med chips o guacamole-dipp, med mjukiskläderna på och kollar på Solsidan! Livet asså...

Idag var vi i stan o irra runt lite, Christa leta praktik o jag hann med o handla två tröjor fårn Gina och ett armband o örhängen med döskallar. Sedan fick jag åka med Kristy o hennes pappa hem, de va riktigt skönt, då tågen o skit inte fungerar just nu.

Ska njuta av Fredagskvällen nu, så ni får ha de så bra!













Nu mår jag riktigt dåligt....



Kom in från en jätteskönt promenad me Flora, gick bara ett varv runt byn o till foagrindarna me bara grimma på henne, hon e så mysig att gå med sådär för hon är nästan som en hund som ska spana o titta överallt när man går, o håller samma takt som jag o så....Efter promenaden mådde jag riktigt bra, pyssla lite med hästarna o gick sedan in till mamma, då försvann de glada humöret o nu mår jag lite illa.....

Hon berättade att en häst och en ryttare blivit påkörda någonstans på vägen mot botkyrka. Förmodligen så skulle de över vägen o så blev de påkörda av nån klantig jävel! Å jag mår så jäkla dåligt av sånt här, de händer hemska saker varje dag, men när ett djur blir skadat, o just en häst så känns de tio gånger värre! Jag vet ju själv hur det är när man ska ta sig över vägen och man ber lite till gud varje gång.....Och det som man är som mest rädd för att de ska hända, händer faktiskt ibland....Stackars häst, stackars ryttare och stackars den som körde bilen! Hur ska man må efter man har gjort något sånt? Enligt mamma skulle hästen vara död, då hon såg den ligga vid sidan av vägen med ett täcke över sig, ryttarn vet jag inte....jag hoppas verkligen de gick bra för henne eller honom......Usch asså!

Skulle de någonsin hända Flora eller Kracke något så vet jag inte vad jag skulle göra....? De får ju bara inte hända något...









I can't forget the day I shot that bad bitch down!



Bästa scenen i Walk the line!











Because you´re mine......


...I walk the line....


Sitter i sängen, pluggar o kollar på walk the line...så mysit! Förutom att pusen sitter o nuddar mig med sina blöta nos hela tiden, försöker att inte kasta iväg han......o Ida ligger brevid datan o tittar ut i intet...börjar bli trångt i sängen nu asså, men alla ska minsann vara här!













Skriver lite sen, pussen!




Sommar Sommar Sommar



Jag blir lite varm i hjärtat av att kolla på sommarkläder måste jag säga!




aaaah, allt som är blommigt och färgglatt står på min önskelista!






Tisdag



Hej! Just nu har jag ont i huvudet, bläää.....

Jag kom hem för en timme sen, körde lektion idag, de gick bra...backa i korsningar o körde ut på en stor väg o tränade på att tvärstanna i 70km/h, de va lite läskigt, men ganska kul. Min körlärare blev både förvånad och lite osäker när jag sa att jag ska köra halka...
- varför väntar du inte med de tills du ska köra upp?
Gick lite snopen där ifrån, men vafan, halkan kommer gå bra!

Jaja, gick från bilskolan hem till Frida och fika semlor med henne o Christoffer, sedan drog jag hem.

Nu har jag äntligen skrivit mitt brev till kyrkogården o pappa ska posta det imorn, eftersom han har kuvert o frimärken på jobbet. Så nu e de bara att vänta. Bad om att få jobba i början av sommaren, så man har sommarlovet framför sig!






(fick just lite tior av pappa, haha. Har lyckats samla på mig 6 tior idag, de åker direkt ner i min petflaska)
Mitt bästa spartips, samla alla dina tior du får i en petflaska, de sparar man sjukt mycket pengar på! Lyckades samla in 4500 i bara tior förra året, de betalar mina körlektioner ;)



Men nu ska jag plugga lite hotell och så...

Hare bra!




Måndag



Seeeega seeega måndagar, usch o fy va deprimerande de här dagarna är! Till och med ett deprimerande namn, om måndagar hette fredag istället så skulle de kännas lite bättre tror jag.......

Jag har just skrivit klart naturfrågorna och har nu kvällen fri till att göra precis vad jag vill. Jag tror jag ska baka idag faktiskt, typ bröd som man kan äta på morgonen utan att må illa över de hela dagen.

Men ska kolla på lite vårkläder på datan nu, kanske lägger upp nåt fint, vi får väl se.....







Mums, men varför känner jag igen honom, kommer fan inte på!






HejHejdå!




Sovasovasova



Nu ska jag säga gonatt söndag, hej måndag! De känns som den här helgen har gått på en dag...

Men nu ska lägga mig i sängen o kolla på sex and the city, ååå så bra de låter!

Godnatt, har varit jättedålig på att skriva den här helgen, men nu i veckan ska jag försöka skriva lite.





Shit va jag gillar den här serien asså, måste köpa fler boxar!






Säger bara en sak!







Ååh nej, de kommer!

Jag e rädd!









Lördag


God morgon! Nu sitter jag o äter frulle, kvart i tolv......men jag har varit ute i stallet o mockat o så.

Idag ska vi åka till Norsborg o sova, vi ska handla lite på ica maxi o ha lite tjejkväll, jag e taggad!

Nu ska jag äta klart min frukost, sen ska jag duscha o packa o fixa lite, ni får ha en bra lördag!




haha, bild från maj tror jag, premiär-shopping på coop i nynäs!





JIPPI!



Nu har Carro o jag fixat biljetter till the baseballs konsert!!!! Den 28 april, då jävlar smäller de!
Åh va taggad jag e, redan nu!






Fredag




Hola hola! Idag e de fredag, o jag e så glad för de!

Men tyvär har de inte hänt nåt kul idag......värdelöst, men jag njuter av att sitta i soffan o bara chilledilla!

Imorgon ska vi till Christas farmors lägenhet med tjejerna, jag e taggad!

Meeen, jag tänkte komma på nåt kul att skriva tills ikväll, tror jag....så nu har nåt att se fram emot!


Ha de bra så länge, Fredags-Pussar








Hjääälp



Aaaaah, jag HATAR den här reklam, tycker den e så sjukt läskig på nåt vis! Så ska man gärna vara själv hemma o de är mörkt i huset, då kan den slå den läskigaste skräckfilmen asså!










Torsdag



Hej! Nu sitter jag i köket o äter mammas goda kakor, o ska snart ut o rida i de härliga vädret! Just nu är de nåt som piper i köket som jag håller på att bli dum i huvet av! Jag vet inte vart de kommer ifrån, men de har hållit på sedan imorse, GAAAH!

I allafall, så åkte vi skidor till Fjättern idag, me klassen. De va roligare än jag förväntat mig, precis som de brukar vara. Men åkte lite i skogen o åkte ut på isen och kolla.

O de e så sjukt fint väder! Nu måste jag skynda mig ut, ska rida på nån åker idag, så Flora riktigt för lyfta på benen! Ska nog ta massa kort också? Jaa de ska jag.......







HEJHEJ!




Klart!



Sådär va skönt, nu kan jag bocka av de...har äntligen betalat halkan! Nu är de bara skriva brev till Sorunda kyrkogård kvar. De känns bra i allafall.

Sitter o pluggar, för en gångs skull, lika bra liksom. För imorn är det samhällsprov. Fast först ska vi åka skidor till Fjättern, fuck! Vi ska packa ner kläder i plastpåsar o lägga i en ryggsäck, om de nu skulle vara så att vi skulle gå genom isen, de känns ju bra. Men jag menar VEM FAN HAR RYGGSÄCK IDAG? Men som tur var fick jag låna en av Frida...

Nu ska jag fortsätta leka duktig, så ni får ha de så bra så länge!






Herregud! Kan man göra annat än le för sig själv?







Gonatten








-Well I know what's right, I got just one life
In a world that keeps on pushin' me around
But I stand my ground and I won't back down-














SOVGOTT!






Tisdag



Nu ska jag väl ta mig i kragen o skriva ett litet inlägg, till mig själv, hehe. Kom precis in från stallet o mina kinder kokar! meeeen, idag så har de varit en ganska lugn dag, lyssna på en föreläsning om jämställdhet, och gjorde ett naturprov. Jag skulle ha kört lektion idag, men min billärare var sjuk.

Annars händer de inte särskilt mycket i mitt liv just nu......



åh, tänk er...sommar!





BYE!





jahapp




Jag antar att jag måste skriva nått.........




JAG HAR INGEN FANTASI!








HEJHEJDÅ!





Döda mig



Sitter o kollar på massa gamla kort från typ 7-9 o känner att jag bara vill ta livet av mig....hur fan såg man ut egentligen?! neä, uch....de där har aldrig hänt, jag måste varit borta för ett tag............

jaja, dags att slagga snart, men orkar inte gå o lägga mig...fattar inte, på senaste tiden har jag inte orkat nåt. Orkar inte gå och lägga mig, orkar inte gå upp, ORKAR INTE! Kalla mig lat eller så.........jag skyller på den här satans vintern!

men nu får ni sova så sött, så skriver jag lite imorn.







SLEEP THIGHT, CATFIGHT!








Söndag



Idag e de söndag....sen e de måndagtisdagonsdagtorsdagfredag, o så helg!




Skriver lite senare, var bara tvungen att ladda upp en bild från igår!










lördagsnatt är lika med söndagsmorgon



Sådär, nu har jag tvättat ansiktet, borstat tänderna o tatt på mig nattstyrseln. O släcken har precis åkt hem. Vi firade pappa ikväll som fyllde år i torsdags. O de blev en kväll med mycket prat, HÖGT PRAT! Bollnäsbröder, morbröder, fastrar, kusiner o allt va de heter, så nu har jag typ sår i öronen. Har suttit me en liten råtta i knät hela kvällen, Jens o Marias chiuaua, så söööt!

Men nu orkar jag inte skriva, ska sova o jag ska sova så satans länge imorn!






GONATT FOLKET!
















Fredag


aaah, sitter här i soffan o äter chips med philla och tacosås!<3 o kollar på let´s dance, de kallar jag fredagsmys. Skulle åkt till Sarah men de skulle bara bli dit o hem igen eftersom jag kom hem från södertälje vid halv åtta.

I allafall, Idag var jag i Södertälje med undrbara tjejer! Käkade på Nancy´s och köpte en klocka, skitnajs, 400 kr, men nu 200 kr!

Sådär ser den väl ut, fast den är vit i bakgrunden...




Ha en bra fredag!



Fredag om en timme


Gonatt, imorn är de redan fredag! Vi gillart!






Najtinajti!



We gotta hurry







We gotta hurry with no worry to get done today
Cause one of us is gonna die young
Let’s put our money where our mouth is and get out today
Cause one of us is gonna die young














GRATTIS!


Idag fyller pappa år! Så Grattis till världens bästa pappa!!!




Familjen har köpt han biljetter till en kväll på Raw-comedy club, KULIGT! ( o så följer familjen + mormor och Christoffer med)





Natti natti



Ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Var trött idag, så efter Frida och jag varit ute så somnade jag på soffan i typ en halvtimme... Så nu ska jag tvätta ansiktet o borsta tänderna...sen, GOD NATT!









Ska drömma att jag är på något varmt ställe....Gran Canaria? så får de bli!



Onsdag


Var bara tvungen, Dagen outfit! Vi skulle åka skidor, men de gick inge bra, snön bara fastnade under skidorna. Sen gick vi en sväng till Pusen (en liten sjö i skogen, där man typ kan åka skridskor)



Fråga mig inte vad jag gör me munnen.




BYES!




NICE




Kom hem vid halv tolv idag. Hade bara Natur, o så var Gunilla borta. Så de va NICE!

Men jag vill inte gå ut. Men jag bör göra de....fast äsch...

Har inte heller nåt att skriva om.






Skriver då jag har de, HEJ!






Oj då


OJ OJ OJ! Vad händer? Från att jag bara har mina närmaste kompisar som läser så ökade statistiken till 22 st! Och 10 kommentarer. Shit va chockad jag blev när jag såg de, haha. Men kul var det :)

Men men. Pappa och jag har kollat på Elefanmannen som gick på Tv, så hemsk....men jag vågade inte kolla klart för pappa sa att jag skulle gråta i slutet för att den var så sorglig...o de har jag ingen lust me idag.



Det här har även hänt på riktigt.....




Nu ska jag duscha sen blir de sova. Imorn tar vi 7 bussen så får vi sova i mysrummet i 50 min..


GONATT!




Minnen




Jag kommer ihåg när jag var helt besatt av den här videon, men den är ju fortfarande lika bra!














Äntligen hemma!


Hej! NU är jag hemma, såg Sarahs blogg, så tänkte väl skriva lite så hon har nått att roa sig med ett litet tag :)

Kom precis hem, Hade körlektion kl 15.10 idag, men läraren var lite sen, så jag fick vänta till halv 4, men de blev bra för då slapp jag vänta på bussen så länge efteråt. Körlektionen gick bra, åkte runt lite i Nynäs och tränade på att backa.

Idag har det varit en sådan dag i skolan alla har somnat på lektionerna. Engelskan, joo, vi satt ju i grupprum där så de säger ju sig självt, pratade betyg me läraren, jag uppnår i allafall alla målen. Sedan var det lurre, o personal administration, DÄR var de svårt att hålla ögonen öppna kan jag ju bara säga, men sen var de Natur, o tönt som man är o tycker det är intessant med rymden så kunde jag i allafall hålla mig vaken. JAJA, ikväll blir de sägen tidigt.

Sarah-stackarn som är sjuk idag, du missade inget speciellt :)


Snart är de mat, o sen ska jag bara ta det lungt. Plugga körkort tror jag, japp.







KATJING!






Gunni



Nu ska jag snart sova. Ska bara skriva lite först....Kollade genom min kalender o såg att jag har körlektion imorn, de hade jag helt glömt bort! Men efter skolan i allafall. O jag har fortfarande inte betalat halkan, får inte tummen ur, ska nog ta fixa det imorn.

Måste bara få klaga en sista gång på vilken träningsvärk jag har (vilket Frida har gjort hela dagen) Men de kommer från att först trava barbacka på Flora ända till Frölunda, sen åka skidor bakom henne o så åka skidor i skogen......HÄRLIGT!



Neä, nu ska jag sova. Gonatt alla!





"ställ inte cykeln utanför stället, ställ den i stället istället"







Måndag




Hej! Idag har det varit en riktigt skön dag. Vaknade vid tio, käkade frulle, väntade på att Frida skulle komma hem, åt lurre, gick ut och åkte skidor i skogen me mamma, Frida o Ida, o så var vi i stallet. Lite bättre än att vara i skolan....

Sitter o tittar på att göra en pudel me Frida just nu.







Jag skriver typ sjukt tråkigt,  men men.........







KRISTY!



Det här inlägget är till Kristy som fyller 17 idag! GRATTIS <3







RSS 2.0