Tisdag


Två dagar avklarade, imorn är det onsdag lite skit som ska fixas sen slutar då och då blir det en sväng till stan, kuuul, kul som fan.

Nu är jag ganska trött i kropp o själen min......
Red med Frida för en stund sen, jag red Kurre, den lille stresspellen kan man ju inte slappna av en minut på, men allt micket bra, tills vi är hemma och jag kan äntligen släppa på tyglarna, i samma stund sparkas en stenjävel upp på soptunnan och Kurrtan flyger åt ett håll, jag tappar en stigbygeln och försöker med ett högt skrik hålla mig kvar med långa tyglar och ett ben i luften. Tack Kurre. Men jag höll mig kvar, som alltid. Peppar, peppar....


En smal o otränad Kurreman....







Nu ska jag läsa lite konf. och reception. Sen ska jag sova.


Gonatt o sov gott!











Måndag


Religion- check! Historia- check!

Jag pluggar vilket stavas HÖST! Såg nu gula löv på gräsmattan och bröt ihop, lite grann bara. Nu måste vi snart gömma oss i stora vinter jackor i flera långa månader, varför går vi inte bara i ide? Jag är banne mig inte gjord för att klara av kylan. Det värsta är nästan att de finns inte ett ändå klädesplagg som passar till mitt nya jag, då menar jag bleka jag, bleka, mörkhåriga jag. FY FAN!






Nej men, Hare!





Söder


Har precis kört hem Kristy efter en härlig chilla-i-uterummet-kväll, med Fia och Patrik. Riktigt nice!

Innan dess, Tog Kristy och Jag vårt pick och pack och drog in till Söder för en riktig södertattardag, kolla i Seconhandbutiker och fika på mysigt Café. Slutade med att jag fick me mig en Ginapåse hem och käk på donken, MEN vi fikade i allafall på en gata utanför Waynes coffee. En riktigt lyckad dag vart det även när vi gick förbi Caroline af ugglas på en skum bakgata där det bara var vi....och Caroline af ugglas. Tack till Kristy för dagen!






















Nu, duschen, sen sängen! Natti!







Hur lever man vidare?




Samtidigt nu som radion spelar glada låtar, folk kommer hem från jobbet, glada och lättade över att det är helg, man kanske går på bio, lagar middag med hela familjen, skrattar och taggar in för en stor fest som snart börjar, så sitter just nu en ledsen mamma, pappa, syster, bror, bästa kompis, flickvän och andra nära nu och ser hur hela deras liv rasat ihop, säkra över att de aldig kommer bli lyckliga igen. Plötsligt blev ens egna problem bara värdelösa mot de som jag nu vet andra aldrig kommer bli av med. Jag sörjer med dom, för deras skull och såklart Pers skull. Hur kunde det bli såhär?










R.I.P


Ibland händer det saker som man aldrig i världen skulle kunna tro att det händer, det är som att hela världen har stannat för en stund. Kan inte förstå det? Alla kollar på varandra, och alla har samma frågor i huvudet. Men det är det bara en som vet......








-Rest in peace-












Nothing helps but time...



-So I crawl underneath my blanket
Where I can hide away
I know I can't take it
'Cause I see now
It's just one of those days-












Gonatt.

Patrik


Grattis till världens bästa kusse! 17 år plutt´n!













Repeat





Haaaakeeej!










Klockans.

 

 

 


Söndag


Har roat mig med denna Söndag att sitta och titta på gamla kort från när mamma och pappa var unga. Älskar att kolla på kort!



mamma...


mamma (till höger) med sitt coola gäng...


pappa, eller är det Patrik?!


mamma och pappa..


mamma...


pappa...


mormor?! Gillar outfiten....


Jag och Frida Haha, saknar ord!






Kulkul, nu ska jag fortsätta vara sjuk och kämpa för att bli frisk.

 









kräftskiva


Sitter i min ensamhet och lyssnar på Crash test dummies och sjunger högt och falskt med i The psychic. Idag ska jag ta det lungt, börjar bli sjuk, fuck fuck fuck. Ge mig cancer, aids eller vad som helst bara jag slipper ha så galet ont i halsen!

Igår va lyckat, som alltid såklart! Jag älskar vårat gäng så mycke, inget slår oss i fest ju.







































<3






HEJHEJDÅ!




Varför kan det inte ösa ner regn när man behöver det.











Vi lever


Vi lever och vi kom tillbaka oskadda! De va så galet kul asså, och det gick jättebra! Tack Kristy som var så duktig o hade bra tålamod med våra små,små seglar-kunskaper. Det finns inget i världen som är bättre än härliga äventyr med dom bästa, det är ju de jag lever för! Åhhh nu blir de bilder, fina som faaaaaan.










































<3




Ikväll blir det kräftskiva hemma hos Kristy, taggar! Ska ut till stallet nu, sen gå en sväng, sen fixa lite granna!


Ha de bra!




 









Segla!

Packat väskan nu, för snart bär det ut på havet. Med (kapten) Kristy, Carro och Christa. Skooooj! Nu jäklar ska de seglas, hehe. 



Blir kvar i båten över natten, bilder garanteras imorn!






I feel just like you girl










I once knew a pretty girl
and she was in love with the world
and she loved a young man
who loved her body but never saw her mind
he took everything she had kept and then took everything else that was left




there's people thinking they know something now
well i don't know anything at all and we mean nothing, history, well thank god










Då va det dags


Sitter och äter lite frukost, snart blir det bilen till skolan, haaaa, bilen....de kändes bra att säga. Sen då, jo...man kommer komma till skolan i hopp om att det har förändrats, till det bättre...Men man märker lika snabbt som man öppnar dörren till klassrummet att i skolan står tiden stilla. Hur länge man än skulle vara borta kommer inte ett skvatt förändras. Alla kommer sitta och dumglo på varann precis som vi har gjort i nu 3 år snart.

De ska bli kul.




HEJ, DÅ!







Kl är snart 02.00


...och jag kan banne mig inte sova! Så istället för att ligga och vrida och vända på mig tills jag blir helt galen, så äter jag istället lite godis och lägger in dagens Grönan-bilder.

Galet kul dag, ganska självklart me tanke på att man kan inte ha annat än kul när man är med så härliga människor!





























Imorn är första fucking skoldagen. Kanske dags att ta tillbaka de att jag inte hade nån ångest. Vafan e mitt problem?! Det sista jag vill är tillbaka dit kom jag just på......Tackar gud att jag slipper åka buss, tack.






Okej, kan jag sova nu tro? Gonatt.






No way




Säg bara till när, var, hur? 






Aldrig mer.













Söndag


Börjar med att säga att Kristy äntligen är hemma! Jättejätteglá för de!



Hade även en galet kul natt i Stan igår. Carro och jag dansa oss svettiga hela natten lång, sjuuukt bra!








Imorn, Grönan! Åh vad de ska bli kul!







HOT



Jag svettas bort!







 


Fredag


Det är Fredag, jag ligger i en solstol, dricker päronsaft, läser cosmopolitan och funderar över livet och drömmer om framtiden. Vilket jag har mycket tid över för nuförtiden. Skön dag, mycket skön dag.

Fick ett mms av mina älskade knasbollar i Turkiet imorse, de såg inte ut att lida, till min besvikelse...neä, de förtjänar verkligen en skön vecka i paradiset. Men ska inte hålla det hemligt att jag saknar dom så förfärligt.

Imorgon slår Carro och jag klackarna i taket och tar oss ända in till stan och dansar bort lite sommarkilon. Wonderful!

Neä, här inne blir jag ju inge brunare, måste klämma ut de sista solstrålarna och chanserna att bli brun innan skolan börjar. HEJ!






The future's unclear
But hopefully it will be fine










Jahapp


Ännu en dag jag måste fylla med olika aktiviteter för att inte känna mig uttråkad till max. Saknar mig vänner så oerhört mycket! Skulle kunna dö för att vara så upptagen att jag till slut svimmade för de fanns så mycket att göra. Men det gör det inte....Har praktiskt taget gjort ALLT som finns att göra, som finns att göra själv då, inte direkt så att jag åker iväg själv, eller drar till blåbärsudden och slänger ut min ensamma handuk på sanden.

Fan va jag njuter av att vara ledig nu... Fyfan, va sorglig jag är....Sparkar mig själv i röven och går och skaffar mig ett liv...HEJ!

 

 

 

 


Fucktard







Från och med nu, Slutar jag bry mig om dom som bara stjäl min tid och energi.

Because, I DON`T CAAAARE! (á la Ace Ventura)












Energi


Tjänna!

Har precis varit ute och gått, min nya grej asså, gillart! Nu har jag fått i uppgift att baka bullar av mamma. Visst, visst. Nedan för mig sitter också Ida och gnäller och radion står på liiite för högt volym för att man ska kunna tänka.

Sista veckan på lovet, och jag har inte ångest. Det är sååå skönt. Det värsta är att jag nästan ser fram emot att börja skolan, men använd det inte mot mig sen när jag klagar på den. Skäms för att säga att jag ser fram emot skolan, har jag tråkigt? Jaa, känner mig ensam ju. Alla vänner är ju upptagna, jobbar, reser, är på läger. Inte jag!

Nu när sommarn ändå är slut så tycker jag också att det ska bli skönt med höst! Härliga kläder och sådär lagom varmt/kallt. Sen drar vi ju utomlands i vinter, åååååh vad jag längtar! Shit vad jag har massa planer för hösten.



- Åka utomlands i vinter med dom bästa vännerna!
- Sälja moppen, bli rik och kanske dela upp pengarna till mig och syster så vi kan åka utomlands ihop.
- Vill ha ett extrajobb på utsikten, ber till gud att Frida lyckas fixa dit mig.
- Jag ska gå ut på krogen.
- Jag ska tatuera mig, vad jag ska tatuera är en hemlis!
- Jag ska försöka koncentrera mig på skolan och faktiskt göra det som ska göras.
- Ska se hoffmaestro på grönan. Bestämde jag idag.
- Sist men inte minst ska jag börja vara duktig på att ta kort och lägga in på bloggen igen.





Yes, yes, yes. Dags att knåda deg!




Tack till Christoffer, som införde detta härliga klipp i mitt och mina sjuka kompisars liv. Det här är verkligen vår humor!






Sommaren är kort!

Sitter och tittar på tv och räknar de få fina dagar vi haft i sommar. Eller då menar jag den tiden jag fick ledigt. Är sommaren slut? Då kan vi lika gärna spola tiden till december då jag åker utomlands me de bästa. De kommer bli gaaalet underbart!

Igår tältade vi på björkholmen. Vi, dom bästa. Jättefint väder och jättelyckat. Bad, grillning, jagharaldrig-lekar, nakenbad, och sovande i tält. Tält är så Otroligt oskönt som de kan bli, men de vare värt så här i efterhand när man är ren igen.























 

Tjing!



Från och med nu


Ska jag skriva igen! Ska dra fram skrivarglöden och bara skriva lite.

Börjar med att säga att jag har vänner som inte går att slå, de är underbara och utan dom skulle jag nog inte sitta här och skriva just nu.

Ska också säga att ikväll åker vi ut med båt, tält och de bästa för att tälta på björkholmen. De kommer bli gryyymt!

Ska höra mig om efter tält, sen så!










RSS 2.0