Skola


Sitter i skolan och väntar på att samhällen ska börja. Taggar för ikväll! Ferre hemma hos Sarah! Partytält, grillning, musik, sprit och maaassa människor! Kristy och jag tar oss dit och hem med cykel, bästa sättet asså! Även om det är gaaanska långt så ska de fan bli najs, se vad jag tycker om de inatt, när jag är full som en kastrull! haha. Kan inte bli annat än bra ikväll tror jag i allafall!

BYE!







THE BASEBALLS!


De va så grymt ska jag säga er! OCH CARRO OCH JAG HAR VARIT UPPE MED THE BASEBALLS OCH ROCKAT PÅ SCEN!! Cooolt! De tog upp några tjejer som fick stå bakom dom och dansa, o självklart så tog vi chansen haha, Stod även grymt långt fram undet konserten. Kan inte riktigt fatta att jag har tagit i hand med de där snygga killarna! Känns som jag var lite i trans när jag stod där...


FÖRSTA FYRA BILDERNA, PÅ SCENEN!






















Herregud vad bilder jag haaar! Helt galet, har inte fattat de fören nu typ, att vi va uppe på scenen och så!




Nu ska jag sova!!!



Kung



Härlig video! haha







Rock Rock, Rockabilly!


Tro det eller ej! MEN IMORN HÄNDER DET! Vid den här tidpunkten imorn står vi där! Och de spelar Umbrella, bleeding love, The look och resten av alla underbart bra låtarna!







Frågan är....vad fan har man på sig?!





Home of Lamagirl!



Tjääääna!

Ska strax plugga lite, ska först berätta att idag var Sarah och jag hemma hos Kristy efter skolan och chillade! Riktigt najs, o så var vi nyttiga också. Sarah och jag köpte med oss vindruvor, annanas, nötter, youghurt och bär! Fy satan, sen vet jag om det inte räknas som något nyttigt när man ändå trycker i sig de?

 
 
 
 

 <3



Kärlek


Idag när mamma försökte ta en bild på mig och Flora....







Älskade Flora, försvinn aldrig från mig!




MÅNDAG


Gaah måndagmorgon! Då börjar vi väl om igen.....måndagtisdagonsdagtorsdagfredag. Slutar även kl 4 idag, efter det körlektion, sedan missa bussen och istället komma hem halv sju! Galet skönt asså. Jaja, sjukt skönt med sovmorgon i allafall, och jättefint väder!

Ska borsta tänderna o sedan åka till bussen.....HA DET BRA!







I can't believe how much it turns me on


Som vanligt blir jag utstött av min otroligt bra musiksmak! Men lyssna och njut!





HOWDIE!



Söndag!


Hemkommen från Christa, tre år senare med moppe! Meeen, de va väldigt mysigt i allafall!

 

 

 




<3



Fika hos Finskan


Ska nu dra på mig lite kläder o sedan åka till Christa för söndagschill! Så ska vi planera lite Valborg också, lets do it Sorunda style! YEAH YEAH! Ska plocka Sarah hos Kristy halv, måste klä på mig!


Christa och jag i somras!




Grillerill!


Mysig grillkväll hemma hos Sarah!


















Gollum??






SLUTT!

Tror fan jag ska sova nu??
GONATT!




I GO NOW!


Åker alldeles alldeles strax! Gissa vad jag packat med mig? Korv med bröd såklart! JAM.

Ha det så bra! BAAAJ




I wanna do bad things with you!




Lördag


Sitter och kollar runt lite på datan och lyssnar på countrykanalen på Spotify. Kom precis in från stallet och de urfina vädret! Red me Flora på sandvägarna och råkade idag åka av. Skulle galoppera när jag kom fram till själva sandvägarna och precis innnan är det en kurva som man inte ser om man möter någon eller inte. Vilket jag gjorde för länge sen jag galopprade där så Flora vart rädd och kasta sig åt sidan och jag åkte av på exakt samma vis som idag, då de inte kom någon nu, men hon kommer väl ihåg den gången. Gick bra ändå, ramla fram över hennes hals och slog i knät lite, men jag överlever! 



Finaste flickan i byn! innan jag red iväg.




Underbart väder idag i allafall och ikväll blir det lite grillning hemma hos Sarah, niiiice!

Nu ska jag chilla! HARE




Que pasa?!


Ska snart slå ihop händerna och dyka ner i sängen! Sen ska jag somna innan huvudet landat på kudden.......Har i allafall haft en mysig fredagkväll med vännerna mina! Chillat gorilla för fullt.

Och ääääär bara tvungen, då Que pasa?! har satt sig i min hjärna, eller AMEN DURÅ! Så därför ska jag nog ta och lägga ut den här videon ändå, haha finfina Kristy!




Bara för att vi har det som bäst när vi bara är! Kan inte låta bli att skratta i min ensamhet!




Plutt´n!


Satt upp på Curre för första gången idag. Eftersom han är en travhäst och bara 7 år, så har han aldrig haft någon på ryggen, vart nog lite skrajsen, men de gick såå bra! Kändes däremot att man hoppa upp och krossa hans lilla rygg och ben, så tunn som han är!



Plutt´n!! Så tunn, så tunn....Ser ut som jag har satt mig på ett föl som precis rest sig ju!



Rrroligt rrroligt i allafall! Har precis käkat tacos, snart kommer brudarna!

 

 


Renaste klockan!


hahahahhaa, underbart jävla klockren parodi av skogsturken! Frida visa den för mig igår och jaa, jag dog av skratt! eller om de va för Christoffers dödarblick han gav oss, och spotta fram orden att vår humor är så jäkla dålig! Säger som Sarah, AMEN DURÅ! De här e bra skit de!


Four!






Ikväll kommer tjejerna hit och håller mig sällskap denna fredag. Blir lite chilledill! O så ska vi såklart hejja på dig ikväll Kristy!






Provens dag??


Idrottsprov, Samhällsprov, och naturprov, samma jäkla dag! Sitter hemma hos Frida och Christoffer, har precis rotat igenom deras kyl och hittade lite glass längst in som jag nu ska trycka innan jag ska tillbaka till skolan för naturprov.....Hoppas det går bra nu, så inte ännu en lärare vill spy på mig. Snackar då om Samhälls läraren som är så trött på mig och sarah (flera andra också säkert) att hon vill spy på oss! Då är det illa, eller? Högt och tydligt i bibblan också, så varenda Nynäshamnare vittnade till det........Jaja, får väl göra det där satans provet i maj då, bara jag slipper nu?

Men ska väl ta och rota lite här...sen ska jag traska tillbaka! SEE YA!




Heeeeeee! Svårt att hitta bra bilder på Fridas data!







Såklart ska vi umgås i helgen Kristy min käre vän! :D









brrrr....


Finaste jag har!


 

Kom precis in, PRECIS IN! Jag fryser lite lätt efter varit ute i detta väder.....men lika glad för de e jag, trallala!

jaja, de gick i allafall superbra på lektionen idag! Och vi snacka om när jag skulle köra upp o grejer, kändes riktigt bra.


jaja, samhällen ligger och tittar på mig, ska bara få tummen ur!




Ser ljus...


Åh de känns riktigt bra nu, de finns en framtid i allafall så passa på att njut!

Berättar när jag kommer hem, känns bara väldigt läskigt att skriva just nu då jag sitter på Christoffers data hemma hos Frida, går nåt fel...då vet vi vem som kastas ner för balkongen!

Hare bra!





Nedräkning!


CARRO FÖR FAN! Idag är det exakt en vecka kvar!!! THE BASEBALLS!






(Oj oj oj vad tid jag lagt ner på den här!)






(Gnuggar mig i ögonen)


Och CHOCKAS! av att det är den 21 April och det snöar! De här är djävulens verk asså. Om jag inte minns fel så är det första Maj snart och då är vi halvvägs till sommaren?!



Första maj, Donken-picknick!







Tunnelseende.....


För jag ser endast skolarbete och körkortsplugg framför mig.....tur att jag har en hurttig syster som kan sköta hästarna medans jag gräver ner mig under böcker. De här var svårare än jag trodde.......skulle jag sagt till mig själv när jag som 17-åring högt och tydligt sa att jag ska minsann ha körkort så fort jag fyllt 18, HARKEL! va saru att du sa saru?

jaja, de verkar ju inte flyga in ett körkort i munnen på mig av att sitta här och klaga om det i allafall....

Så bruuudar! Vad hittar vi på i helgen?? Som Kristy sa, jag lever för att träffas på helgerna. Nu e de bara onsdagstorsdagFREDAG-sen e de helg! O jag e ju lite lediga imorn kan man ju kalla det, måste ändå pallra mig ner till Nynäs vid 2 för en körlektion, men kan ju sova tills jag får liggsår ändå.

Jaaaahapp! Time for ett nytt försök av sluttest? JAO!







Babe, hatar skolan och körkortet som snor min tid från att vara med dig....<3







hmmm..








Den som tar, den har...jo tack!










döda mig...


Som sagt, slickar böcker ja! O jag e jäkligt trött på de här körkortstesten.....bara.ett.kvar!

Nu ska jag rota längst in i garderoben efter ett par riktiga idrottsskor, för nu jäklar ska jag göra idrottsläxan när jag ändå intagit pluggisrollen jaa...(eller JAO! á la Patrik)



Härlig sommarbild som ger mig vilja att fortsätta leva just nu, trots allt plugg! <3




Baka baka....


...liten kaka!

eftersom jag inte längre blir delaktig i stallet, vilket ska kallas både mitt och fridas, men inte verkar stämma! Får jag väl inta hemmafrurollen i familjen och baka en sockerkaka! E man proffs så e man.


Och till de........








NU, FIKA!


Rehab!



Att umgås med bästa vännerna en kväll är riktig rehab! Mår så bra efter det och allt som tynger än känns som det inte har någon mening längre, vilket de inte heller har! Tänkte att det är ju helt onödigt att sitta och älta något så man missar allt annat som händer nu, missar ju för fan hela våren! Så tack för igår tjejer, (och killar) Med er mår jag så bra, så bra!

Va precis ute och gick en sväng, upp till bussen och runt byn, de va najs! Väntar på att Frida ska ringa, så hon kommer hem, eller om vi typ kan gå på bio eller nåt ikväll...pallar inte vara hemma för mig själv en lördagkväll!

Annars ska jag väl ut till stallet snart tror jag! Hare bra så länge!






Livet är inte rättvist...



Varför kan inte jag det här? Helt underbar cover på en låt av fleet foxes, som görs av två tjejer från Sverige!



Och här har vi den riktiga snubben som sjunger den, så bra att jag vill gråta!









Forsätter förpesta luften här hemma med min förskylning!



Fan






Hur kan jag vara så otroligt jävla asklantig! Tänkte jag egentligen?









Stressad!


En till dag, CHECK!
Har jag fått ut nåt av den, NEJ!

Jag är fan stressad. Att de ska gå så sjukt fort när det väl är vår och allt det där. Idiotpluggar på körkortet men sitter fast på samma jävla ställe. Får jag inte det här kortet till maj eller jaa, innan sommarn. Jag tar livet! skojar faan iiinte!

Neä här kan jag inte sitta och klaga, på´t igen!










Hur kan jag missa?


När hände det här? När försvann snön och när vart det så underbart varmt? Jo någonstans emellan allt de roliga och jobbiga tankar som drar ner mig från att äntligen få uppskatta våren! Jag har längtat sen slutet av december på det här och nu är det här! Galet att jag nästan inte lagt märke till de fören idag, då jag suttit ute på trappen och solat lite. Drog hem lite tidigare för jag mår skit just nu. Snörvlar och pratar med hes porröst, tror inte jag kan räkna hur många gånger jag nyser på en timme ens....najs ha? neä....











Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free



Who says I can't take time
Meet all the boys in the county line
Wait on fate to send a sign
Who says I can't take time





Hej förskylning!


Sitter här och nyser som en Jude! Fan va härligt de är att va försklyd asså....eller? Neä men vet inte vart jag raggade den men tacka gud för att det var efter lovet!

Ska snart få tummen ur och plugga lite, liiite till! Gör jag annat? men kom på att jag måste ladda upp lite bilder på den tiden jag inte bloggade. Så nu ska vi se.....


JAG 18 ÅR!!




FÖRSTA KVÄLLEN PÅ KROGEN!


MASSA PARTAJ! ( SARAH)






MARKUS 18!








MILLA 17 ÅRSFERRE!






Nu pallar jag inte sätta in fler bilder!

O jag bööör plugga, men så......de där var väl mest från påsklovet, annars minns jag inte vad jag gjort!

 

 


Time for tuesday


Yes, Im gonna be OK
I guess,Im gonna be alright
With my family here beside me
My family is here to guide me


OH JA, en liten låt som piggar upp en tisdagmorgon!








PUSS!



3 år senare.......


inte riktigt men typ....



Kom att tänka på idag att jag inte skriver blogg längre, och jag för en gångs skull saknar de efter några veckor.  Läskigt nog påminner Kristy även mig om det idag, o va kan man kalla de....ödet? att jag ska börja skriva igen......Har varken haft tid eller lust till det ett tag nu, men nu kanske, vi gör ett försök......

Tänkte börja med att säga till alla att just nu, vid den här dagen, den här tidpunkten känns allt bara skit. Skit med körkortet, skit med körlektionerna, skit med alla satans prov vi har, o skit me alla otroligt jobbiga tankar som vrider mitt huvud ut och in......skulle vilja ha en paus från mitt eget liv ett tag asså, nån som vil byta??

Tänkte även passa på att säga att jag är så oerhört tacksam över att jag har underbara vänner, som jag önskar att jag hade en lång middag med just nu så jag kunde känna lite lycka, istället för att sitta här ensam o peta i mig lite äckliga potatisbullar. Som sagt, Ni är bäst!



Nu ska jag mocka, sen så ska jag väl plugga, eller?





RSS 2.0